Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ribis, ha 19 eves lanykent mar probaltam ezeket?
Szerintem inkább csak pozitív hatása van. Én pl most hogy már kb mindent kipróbáltam, amit akartam, úgy érzem simán meg tudnék állapodni egy nő mellett, anélkül hogy másra vágynék
23F
Én is így vagyok, ahogy a 11-es. Ha tiniként nem próbálok ki dolgokat, akkor ma is ezeket hajszolnám, lehet meg sem bírnék maradni egy nő mellett. Most hogy lecsillapodtam kissé, már inkább megállapodnék.
28F
Hát én 34 évesen másképp látom a dolgokat...
nem azt mondom szűzi életet kell élni fiatalon, de 16 évesen minden is túlleni... mit adhat még neki az élet?
Teljesen kiégett addigra.
Nem ribis dolgok ezek, abszolút vállalható mindegyik egy egészséges fiatal nőnek!
Pár idősebb nő példát vehetne rólad nyugodtan! 🙂
Attól függ kit kérdezel. A papbácsi, a jehovások, a szomszéd 90 éves Bözsi néni szerint ribis - de mi a francnak akarod megkérdezni őket róla? :D
A pasinak nem ez a "ribis", hanem ha ezt csinálod csak éppen hétvégente a diszkóban mindig mással (másnak meg pont erre csillanna fel a szeme - nem egyformák az emberek).
Nem attól lesz bármi “ribis” hogy mit csinálsz, hanem hogy hány pasival.
1? Esélytelen a ribiség
5? Ribiség gyanuja fennáll
10? Okleveles ribi
gyk-logika:
- Ha velem csinálod ezeket, akkor te vagy álmaim nője
- Ha mással, egy b.dös k.va vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!