Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek számít ha a nő lenyeli?
Figyelt kérdés
Az érdekelne ettől szimpatikusabb-e a hölgy számotokra vagy annyira nem számít?2023. okt. 2. 17:30
12/22 anonim válasza:
A szájba élvezés nekem fontos, nem nagyon tudom elképzelni, hogy együtt legyek olyan nővel, akinek az nem fér bele.
A lenyelés ad még egy kis pluszt, de nem elvárás, pláne nem minden egyes alkalommal.
13/22 anonim válasza:
Fontos. Eddig mindenki így csinálta bár sokszor volt, hogy az elején nem tudtam hogy végződik. Pár nő azt mondta nem hiszi, hogy menni fog neki, végül ment. De mondjuk ha kiköpné akkor tuti nem lenne folytatás. Ha undorodik tőlem akkor minek húzzuk egymást? Én sem köpködök amikor nyalom őt és jól be van nedvesedve vagyis nyelem a nedvét.
15/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem fontos. Egy olyan csajom volt, aki automatikusan és kivétel nélkül mindig lenyelte, meg egy akinél ez helyzetfüggő volt, volt hogy lenyelte, de nem mindig. Az összes többi engedte hogy a szájába élvezzek (nekem ez viszont fontos, mert így tudok a legjobban elélvezni), de egyáltalán nem zavar, ha kiköpi, visszacsorgatja stb, ha már elélveztem nem számít, ahogy neki jó. Csak annyi a fontos, hogy amikor szopás közben elkezdek élvezni, ne hagyja abba, ne vegye ki a szájából, hogy utána mit tesz a spermával, én teljesen rá bízom.
16/22 anonim válasza:
azért a két nedv között oriási a különbség! az egyik fokozatosan csordogál a másik egy adagban jön ki. ezt férfiként mondom! imádok nyalni és nem elvárás, hogy a párom szájába élvezzek, pláne hogy lenyelje.
17/22 anonim válasza:
Vannak akiknél számít, nálam semmi jelentősége, csak sz.pjon jól 😊! Nem marad viszonzatlanul sem!
18/22 anonim válasza:
Tetszik ha lenyeli. Az egy plusz
19/22 anonim válasza:
Izgató ha lenyeli, de úgy igazából nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!