Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, nektek számít ha a nő lenyeli?
Figyelt kérdés
Az érdekelne ettől szimpatikusabb-e a hölgy számotokra vagy annyira nem számít?2023. okt. 2. 17:30
1/22 anonim válasza:
Nem számít. Persze nem annyira releváns a véleményem, mert szerintem a pasik kb 75%-nál ez egy plusz.
2/22 anonim válasza:
Tetszik ha lenyeli, nem finnyázik, de nem várom el! Ha szexin lecsorgatja a szája szélén, úgy is elégedett vagyok. Az lehangoló, ha kiköpi!
A lényeg, hogy szeressen szopni és jól csinálja!
3/22 anonim válasza:
Alapvetően pluszpont, de nem tragédia ha nem. Az fontosabb, hogy engedje, hogy a szájába élvezzek.
4/22 anonim válasza:
Nekem szimpatikusabb. Nem elvárás egyáltalán. De ha szívesen lenyeli a spermám az jó érzés számomra.
6/22 anonim válasza:
Örülök neki, de azért nem perdöntő.
7/22 anonim válasza:
Nekem számít. Nem hinném, hogy ezen múlott volna, de minden komoly, hosszú kapcsolatomban ez volt és nagyon szerettem, szeretem. Sosem kellett kérni őket, maguktól csinálták.
8/22 anonim válasza:
Én sem megyek fogat mosni, ha ráül az arcomra.
9/22 anonim válasza:
Nem számít. Nekem az is jól esik, ha a szájában mehetek el. Azután meg, hogy elélveztem, a világomról nem tudok. Nem is érdekel, hogy mit csinál vele a párom. :)
10/22 anonim válasza:
Nem számít, de nekem az sem lételemem, hogy alapból a szájába menjek el.
Persze jól esik mindkettő, de nem ez számít nálam.
34/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!