Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki érti a prosztata maszás lényegét? Szereti is csinálni és nem nézi Homoszexuálisnak a férfit ezért? 44F
22# ó, igazán nincs mit. Öröm volt konstatálni miutan olvastam a hozzászólásodat, hogy én írtam a 9-es hozzászólást :D
Szólj, ha tudok még segíteni valamiben ;)
Erre csak önzetlen, értelmes nő képes. Aki nem csak kapni, de adni is szeret és tud is. Aki feléri ésszel, hogy mit- és hogyan lehet tenni a másik élvezetéért.
Az egós macáknak sosem fog menni, mert azoknak csak a saját élvezetük fontos és nem kívánnak többet beletenni, csak annyit, amennyire nekik szükségük van. A másik élvezete már nem annyira fontos nekik és mindenféle hisztivel kivágják magukat ahelyett, hogy az odaadó szexszel egymáshoz láncolnák magukat.
24) ezt eleg fura egy ferfitol halkani, mikozben a ferfiak szinte 99%-a kap orgazmust, a nok meg nagy resze nem. Leszopnak, kiverik a faszod, szexelhetsz veluk es meg igy is onzonek mondod, mikor sok pasi nem akar es nem is tud nyalni vagy ujjazni... Inakabb a ferfiakra jellemnzo az, hogy csak a sajat elvezetuk a lenyeg.
Az hogy nem csinalnak prosztata masszázst annak tudhato be, hogy nem kommunikaljatok, hogy kellene vagy undorodik a dologtol (pl kaki, biszex meleg a pasim gondolatok?)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!