Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan nő aki érti a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő aki érti a prosztata maszás lényegét? Szereti is csinálni és nem nézi Homoszexuálisnak a férfit ezért? 44F

Figyelt kérdés

2023. szept. 29. 16:25
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
78%
Férjem 49, én 34. 17 év együttélés után most szeretné kipróbálni.Nekem semmi ellenvetésem. Többször említettem már neki az évek alatt, de tartózkodó volt. Most benne van. Azért is vagyok itt hátha tanulok valamit. Jól akarom csinálni. Ő is és én is nagyon várom.
jan. 12. 16:32
 22/26 anonim ***** válasza:
60%
9# és Nagyon köszi a leírást! 30 együtt töltött év után, gondoltam beleviszek valami újítást a férjemnek, de sehol nem találtam ilyen jó és egyszerű leírást. Remélem jó leszek és nem rúg le a ágyról 🤣😘!
máj. 23. 20:33
 23/26 anonim ***** válasza:
55%

22# ó, igazán nincs mit. Öröm volt konstatálni miutan olvastam a hozzászólásodat, hogy én írtam a 9-es hozzászólást :D

Szólj, ha tudok még segíteni valamiben ;)

máj. 24. 00:07
 24/26 anonim ***** válasza:
37%

Erre csak önzetlen, értelmes nő képes. Aki nem csak kapni, de adni is szeret és tud is. Aki feléri ésszel, hogy mit- és hogyan lehet tenni a másik élvezetéért.

Az egós macáknak sosem fog menni, mert azoknak csak a saját élvezetük fontos és nem kívánnak többet beletenni, csak annyit, amennyire nekik szükségük van. A másik élvezete már nem annyira fontos nekik és mindenféle hisztivel kivágják magukat ahelyett, hogy az odaadó szexszel egymáshoz láncolnák magukat.

máj. 25. 16:33
 25/26 anonim ***** válasza:

24) ezt eleg fura egy ferfitol halkani, mikozben a ferfiak szinte 99%-a kap orgazmust, a nok meg nagy resze nem. Leszopnak, kiverik a faszod, szexelhetsz veluk es meg igy is onzonek mondod, mikor sok pasi nem akar es nem is tud nyalni vagy ujjazni... Inakabb a ferfiakra jellemnzo az, hogy csak a sajat elvezetuk a lenyeg.

Az hogy nem csinalnak prosztata masszázst annak tudhato be, hogy nem kommunikaljatok, hogy kellene vagy undorodik a dologtol (pl kaki, biszex meleg a pasim gondolatok?)

máj. 27. 11:27
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
25)Ajjaj!
máj. 27. 14:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!