Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő aki érti a prosztata maszás lényegét? Szereti is csinálni és nem nézi Homoszexuálisnak a férfit ezért? 44F
Figyelt kérdés
2023. szept. 29. 16:25
11/26 anonim válasza:
#10: nem tudom eldönteni, hogy mennyire vagy troll, de gyere, megtanítalak
12/26 A kérdező kommentje:
Kérek mindenkit ne gúnyoljuk el ezt a dolgot…
Tiszteletbe tartom aki nem szereti de Inkább azokat keresem akit igen!
Köszönöm
2023. szept. 29. 17:06
13/26 anonim válasza:
Akkor felvilágosítalak.
A trollok a mesekönyvekben a mesékben és a filmekben vannak.
Interneten csalik, hazudozók, és Fideszesek vannak.
14/26 anonim válasza:
#13: köszi, megvilágosodtam!
15/26 anonim válasza:
Én szeretem, szoktam, és tudom is csinálni, és sosem néztem miatta homonak a páromat, örömmel okozok neki élvezetet akár így akár máshogy.
16/26 anonim válasza:
15# Merre kell kitapintani, érzetre milyen amikor megérinted a prosztatát?
17/26 anonim válasza:
En nem csinaltam, de szivesen megtanulnam mar nőként. De maguk a hetero ferfiak is elzarkoznak sokszor.
18/26 anonim válasza:
#17: hetero férfi vagyok, és nem zárkózom el előle, sőt...
19/26 anonim válasza:
Én is szívesen kipróbálnám,44F vagyok, és heteró, csak tényleg kevés nő partner ebben.
20/26 anonim válasza:
Én is szívesen kipróbálnám. Nyíregyháza 40F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!