Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a férfiakat felszínes ösztönlényezik, amikor a nőknek sokkal többet számít a testi adottság?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Itt maguk a nők beszélnek arról, hogy milyen fontos a pénisz méret. Ez csak 1 példa, de lehetne hozni bőven. És itt még nem is volt a másik etalon, a magasság.
Azért nagyon nem mindegy, hogy 12 vagy 18. Már csak a pózok miatt sem, de érzésre sem. És itt már van annyi különbség, hogy döntő legyen. Egy 16-18 között még azt mondom, hogy bolha. De az előbbi elefánt.
Ösztönlény vagyok azért, mert szeretem, ha rendesen kitölt? Akkor az vagyok.
Amúgy én is megbeszélem a méretet a barátnőimmel. És kivétel nélkül mindenki a nagyot szereti jobban. Ez van.
1: 13cm és 18cm ég és föld. Ez olyan, mint a mellszex A vagy D kosárral.
2: a mellel nincs úgy viccelés, mint a pénisszel.
Arról is érdekelne a véleményed, de köszi. Nagyon jó komment!
Szintén az #1-nek írt válasz.
Ezzel nyugtasd a rengeteg férfit, akit elutasítanak, megcsalnak, megaláznak miatta.
Azt próbáld megérteni, hogy az, hogy anonim kommentelők mit írnak egy kérdés alá, nem reprezentatív arra nézvést, hogy a férfiak vagy a nők az "öszlönlényebbek".
Meg amúgy értelmetlenek az ilyen férfi-női szembeállítások, amik próbálják kitalálni, hogy kik az ilyenek meg az olyanok. Vannak tipizálható tulajdonságok a nemekre lebontva, de egyéni szinten akkorák az eltérések, hogy csak azt hiszi, hogy van értelme ebből következtetéseket levonni, aki nem beszélt még elég nővel vagy férfival.
Mindenkinél számít a "külső" meg a "belső" is, és hatalmasak az eltérések, hogy kinél mennyire. Hogy a fiúknál 60-40 és a lányoknál 40-60, vagy fordítva, azt kutatásmódszertani okokból nagyon nehéz kitalálni, de gyakorlati tétje amúgy sincs a kérdésnek. Persze aki meg akarja ideologizálni, hogy a nők mind szívtelen szukkubuszok, az szívesen rágódik rajta.
"2: a mellel nincs úgy viccelés, mint a pénisszel."
Nem tudom ebben mi olyan nehéz. Sajnos vagy nem sajnos nektek férfiaknak van egy kiálló testrészetek különböző méretekben amit bedugtok a nőbe és ezzel örömet okoztok,nyilván számít valamennyire a méret.
A mellet nem használod dugásra, ez csak plusz esztétikai élményt nyújt.
A magasság téma.
Pont annyi nő szeretné ha magasabb lenne a párja mint amennyi férfi, hogy alacsonyabb legyen a barátnője.
Megfejtettem neked, szívesen.
33/N
A mellmérettel való összehasonlítást soha ne értettem.
Addig szerintem nincs baj, amíg a nő nem alázza meg semmilyen formában a pasit (természetesen fordítva sem)olyan dolog miatt, amiről nem tehet.
Csak sajnos ez sokszor nem teljesül, mert az is megalázás, hogy a barátnőivel kibeszéli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!