Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aláztak meg vagy uralkodtak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aláztak meg vagy uralkodtak fölötted szex közben vagy erotikus helyzetekben testi adottságaid miatt?

Figyelt kérdés
Cuckold vagy egyéb játékra gondolok, ahol egy másik férfi nagyobb pénisze vagy másik nő nagyobb mellei miatt alárendeltként kezeltek? Hogy történt és milyen volt?

2023. júl. 11. 17:44
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
75%
Nem :)
2023. júl. 11. 21:50
 2/38 anonim ***** válasza:
69%

Igen.

Izgis volt és egy picit bántó,de ez volt a lényeg.

Elég picick a melleim. Ez miatt bántottak és aláztak.

Aztán a barátnőm nagy melleit kellet imádnom,csodálnom.

Nézni a barátomat ahogy ő is szereti őket... és megint engem aláztak a kicsik miatt.

De mivel játék volt tudom,hogy nem igazi a barátom reakcioja. (különben a barátnőmmel lenne) de azért én titokban elég irigy vagyokrá,azaz a csodálat részemről nem csak játék.

2023. júl. 19. 11:15
 3/38 anonim ***** válasza:
63%

2 vagyok jött 1-2 privi ezeket a továbbiakban megelőzném.

Közös ötlet volt a barátommal és a barátnőmet fűztűkmeg,hogy szálljonbe. Ne már valami idegennel játszunk ilyet.

2023. júl. 19. 11:39
 4/38 anonim ***** válasza:
91%
Nem.
2023. júl. 19. 13:33
 5/38 A kérdező kommentje:
2-es! Ez nagyon izgi! Hogyan imádtad és csodáltad a melleit? Neked miket mondtak?
2023. júl. 22. 06:00
 6/38 anonim ***** válasza:
91%

2 vagyok.

Csak ilyen hogy:milyen szép nagyok,meg simi puszi.mennyire irigyellek.stb.

Ők meg amit egy kismmelü lánynak lehet mondani,hogy rosszu érezze magát:nincs is melled,te vagy lapos nem föld,hol hagytad a melleid?

2023. júl. 22. 14:30
 7/38 anonim ***** válasza:

Szex is volt vagy csak ezt az alázást próbáltátok ki? A barátod is simogatta, puszilgatta a barátnőd melleit?

2023. júl. 22. 21:27
 8/38 anonim ***** válasza:
93%

2 és 6 vagyok.

Persze a barátom is dicsérte a nagyokat,úgy teljes az alázás. Mert ha csak én csinálom az olyan...hiteltelen. kell hogy a barátomtól is halljam,hogy nem vagyok elég neki.

Nem mindig van sex belőlle. Lelki állapot függö,ha minden xar ősszejön akkor akármennyire is játék nagyon betud ütni. Akkor nincs sex,sőt van úgy hogy mind 2en vigasztalnak én meg bőgök.

2023. júl. 22. 23:41
 9/38 A kérdező kommentje:
És nem akarod megcsináltatni a cicid?
2023. júl. 24. 09:18
 10/38 anonim ***** válasza:
94%

Nem.

Megbarátkoztam velük.

És odalenne a játék.

2023. júl. 24. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!