Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aláztak meg vagy uralkodtak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aláztak meg vagy uralkodtak fölötted szex közben vagy erotikus helyzetekben testi adottságaid miatt?

Figyelt kérdés
Cuckold vagy egyéb játékra gondolok, ahol egy másik férfi nagyobb pénisze vagy másik nő nagyobb mellei miatt alárendeltként kezeltek? Hogy történt és milyen volt?

2023. júl. 11. 17:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

"A"tizes skálan mondjuk 8.

10es sosem leszek az biztos.

Lehetnék izmosabb,nagyobb cicikkel,fekete haj,kék szem. Ezzel már 9es lennek.

2023. júl. 26. 11:44
 32/38 A kérdező kommentje:
Minden nagy cicis nő mellett jelentéktelennek érzed magad? Amúgy vékony nő vagy? Mekkora melltartót viselsz?
2023. júl. 26. 11:55
 33/38 anonim ***** válasza:

Nem. A dagik mellet jól elvagyok. Ott a nagy cicihez jelentős has is társul...

Aha vékony vagyok. 173cm 55kg.

Ez komoly? Szerinted "A" cicikhez mekkorát viselek "HHH" extra széleh pántal.

2023. júl. 26. 13:04
 34/38 A kérdező kommentje:
Tényleg vékony vagy. Segged sincs? Deszka vagy? Nem is értem, minek A-s cicifix. Inkább ragaszd le vagy még azt se. Nincs is mit eltakarni...
2023. júl. 26. 13:25
 35/38 anonim ***** válasza:
94%

Nem vagy a pasim,hogy beszologass!

Kis pöcs.

2023. júl. 26. 13:31
 36/38 A kérdező kommentje:
Kis pocs nem vagyok. Nem vagyok helyes pasi, de a farkam mérete teljesen rendben van. Azt hittem, mástól is izgat a cicid degradalasa.
2023. júl. 26. 15:10
 37/38 anonim ***** válasza:
91%
Tényleg nem kellene 35-öst nyektetni, ha már volt ilyen aranyos részletekbe menően megosztani az ő játèkaikat. Köszi 35! :)
2023. júl. 26. 16:06
 38/38 anonim ***** válasza:

Aham. Nos ezt 2embertől elfoagadom ha olyan kedvemben vagyok.

De egy 3.embernek tökönrúgás jár.

Pláne ha csak úgy bedobja a beszélgetésbe.

2023. júl. 26. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!