Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mi a véleményetek az olyan csajról, aki már ismerkedés közben rákérdez a farokméretetekre? Ilyenkor megmondjátok neki? Ha igen akkor a frankót vagy pedig rácsaltok pár centit?
Figyelt kérdés
2023. szept. 27. 10:08
11/22 anonim válasza:
Itt a fórumozó férfiak felének legalább 18 cm van.
Nagyfarkúak országa vagyunk nem tudtátok?
12/22 anonim válasza:
Nekem csak 12, tehát ez egyáltalán nem igaz.
13/22 anonim válasza:
Valahol jogos nem?
Meg leszek kövezve de nyilván van sok olyan nő akinek számít a méret.
Ha nem elég neki akkor meg minek tovább levelezgetni?
14/22 anonim válasza:
11: a magyar nemzet a nagyfarkú, nem Magyarország.
Mivel Magyarországon egyelőre még elég sok a magyar, ezért az országra is értik általában.
És igen, a magyar átlag 16.5 cm.
Mondjuk a román meg olyan 12 körül van.
Bármennyire is viccelődsz, az igazság az, hogy tényleg nagyfarkúak vagyunk.
15/22 anonim válasza:
Aszta b +, hát nem tudsz te se attól a hülye farok méregetéstől leakadni???
16/22 anonim válasza:
Ha már rákérdez, leméretném vele ;)
18/22 anonim válasza:
"Nem tudom hány centi. Gyere mérjük meg!"
19/22 anonim válasza:
Volt ilyen, nyilván csak dugni akart. Megírtam, aztán kért fotót, majd hogy menjek érte.
20/22 anonim válasza:
Én mindig azt felelem erre, hogy kis 6 centis haverom jól van köszi a kérdést.🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!