Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mi a véleményetek az olyan csajról, aki már ismerkedés közben rákérdez a farokméretetekre? Ilyenkor megmondjátok neki? Ha igen akkor a frankót vagy pedig rácsaltok pár centit?

Figyelt kérdés
2023. szept. 27. 10:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
Lányként ezt a szituációt elképzelhetetlennek tartom,sőt ha ő hozza fel a témát,eleve felejtős.
2023. szept. 27. 10:12
 2/22 anonim ***** válasza:
32%
Én hamarabb felhozom a témát...
2023. szept. 27. 10:14
 3/22 anonim ***** válasza:
72%
Megmondom neki, hogy azért fog kisebbnek tűnni, mert levágták róla a fitymát az ukrán hadifogságban.😅
2023. szept. 27. 10:18
 4/22 anonim ***** válasza:
82%

Az a véleményem, hogy nyilván egy olyan csaj, aki tudja, mit akar, és nem szeretné feleslegesen pazarolni az időt és energiát, ugyanakkor a célrtörő nyíltsága kissé faragatlan és kulturálatlan személyiségre vall, nem finom lélekre.

Továbbá természetesen aggódni kezdenék, hogy az enyém megfelel(ne)-e neki, és ha nagyon tetszik vagy kívánom, rohadt szarul esne, ha a farkam mérete miatt offolna, amihez közöm nincs. Akkor is, ha kevesli, akkor is, ha sokallja.

De hazudni nem hazudnék, mert ha behazudom a neki kellőt, és dugunk, azonnal bukta van. Még akkor se, ha tudom, hogy az emberek 99 százalékának fogalma sincs, valójában mi mekkora, pláne, hogy pl. 16 és 18 között a 2 centi elenyésző különbség.

2023. szept. 27. 10:19
 5/22 anonim ***** válasza:
82%
Sose kérdeztem rá a méretre
2023. szept. 27. 10:19
 6/22 anonim ***** válasza:
79%

Vokt már h rá csaltak

Azt hitte a hülye gyerek h ha eljut az ágyig egy nővel akkó ma mind1

Megláttam öltöztem és otthagytam

Persze meg mondtam neki hogy nem azért hagylak itt mert nem akkora a pélo amit mondtál .

Hanem azért mert hazudtál

A hazugságit nem tűröm el és kizáró ok

2023. szept. 27. 10:21
 7/22 anonim ***** válasza:
82%

Nálam soha egy komoly nő sem kérdezett rá erre. Pedig elmontam volna, mert nincs mit szégyellnem a méreten szerencsére.

Szerintem amúgy korrekt rákérdezni, de ez nem biztos, hogy az első 5 kérdésébe kell tartozzon az első randin a nőnek. :D

2023. szept. 27. 10:21
 8/22 anonim ***** válasza:
83%
Egyszer beszélgettem egy sráccal. Magas lány vagyok,hosszú láb...Megkérdezte tőlem,hogy hányas a lábam? Megmondtam és visszakérdeztem,hogy neked hány centis a nemi szerved? Fülig pirult,lett olyan zavarba,hogy se köpni,se nyelni nem tudott. Szóval a valóság ilyen,a neten bezzeg mindenki henceg.:)))
2023. szept. 27. 10:26
 9/22 anonim ***** válasza:
81%
Az a nő nem sokat ér a szememben...
2023. szept. 27. 10:30
 10/22 anonim ***** válasza:
81%
Ja. A neten mindenki szőke henceg fehér lófasszal.
2023. szept. 27. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!