Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mi a véleményetek az olyan csajról, aki már ismerkedés közben rákérdez a farokméretetekre? Ilyenkor megmondjátok neki? Ha igen akkor a frankót vagy pedig rácsaltok pár centit?
Az a véleményem, hogy nyilván egy olyan csaj, aki tudja, mit akar, és nem szeretné feleslegesen pazarolni az időt és energiát, ugyanakkor a célrtörő nyíltsága kissé faragatlan és kulturálatlan személyiségre vall, nem finom lélekre.
Továbbá természetesen aggódni kezdenék, hogy az enyém megfelel(ne)-e neki, és ha nagyon tetszik vagy kívánom, rohadt szarul esne, ha a farkam mérete miatt offolna, amihez közöm nincs. Akkor is, ha kevesli, akkor is, ha sokallja.
De hazudni nem hazudnék, mert ha behazudom a neki kellőt, és dugunk, azonnal bukta van. Még akkor se, ha tudom, hogy az emberek 99 százalékának fogalma sincs, valójában mi mekkora, pláne, hogy pl. 16 és 18 között a 2 centi elenyésző különbség.
Vokt már h rá csaltak
Azt hitte a hülye gyerek h ha eljut az ágyig egy nővel akkó ma mind1
Megláttam öltöztem és otthagytam
Persze meg mondtam neki hogy nem azért hagylak itt mert nem akkora a pélo amit mondtál .
Hanem azért mert hazudtál
A hazugságit nem tűröm el és kizáró ok
Nálam soha egy komoly nő sem kérdezett rá erre. Pedig elmontam volna, mert nincs mit szégyellnem a méreten szerencsére.
Szerintem amúgy korrekt rákérdezni, de ez nem biztos, hogy az első 5 kérdésébe kell tartozzon az első randin a nőnek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!