Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki iskolában szexelt annak, hogy történt? Mennyi ismerkedés volt előtte? Írjátok sztorit is.
Figyelt kérdés
A suli melyik részében?
Jöhetnek maszti sztorik is.
2023. szept. 16. 16:03
1/11 anonim válasza:
Az akkori párommal elkapott minket a hév és az egyik földszinti teremben megdugott. Pont szoknya volt rajtam, így egyszerűbb dolgunk volt
2/11 anonim válasza:
A jelenlegi párommal. Nap végén az egyik emeleti teremben.
3/11 anonim válasza:
1-2. Milyen pózban?
Foglalkoztok ilyenkor a gumival, vagy hagyjátok?
4/11 anonim válasza:
Lehajoltam az egyik padra. Én ebben az időben fogamzásgátlót szedtem.
#1-es vagyok
5/11 anonim válasza:
#2-es vagyok: felhúzta a ruhámat és először rádőltem a padra, majd ráültem. Mielőtt elélvezett szólt és lenyeltem. Fogamzásgátlót szedek a mai napig.
6/11 anonim válasza:
Bementem az egyik tanárnőhöz az irodájába, lenyomtam az asztalra, és megkurtam.
7/11 anonim válasza:
Egyetemen történt, a könyvtár férfi mosdójában voltunk együtt az akkori párommal. Kicsit féltünk a lebukás miatt de nem volt gond :)
26N
8/11 anonim válasza:
Szalagavato utani vacsoranal, az akkori kapcsolatommal.
Elmentunk setalni, korbemutattam neki a sulit, az egyik falnal meg elkapott;)
18 voltam
9/11 gabor49 válasza:
ilyenekre vered? hülye vagy inkabb csináld
10/11 anonim válasza:
A legjobb barátommal viccesnek gondoltuk, hogy tanítás után bezárkózzunk a fiúvécébe egy közös masztira, pedig előtte sosem került ilyesmi szóba köztünk. Aztán valahogy természetesen adta magát, hogy inkább egymást kezdtük el izgatni, mígnem a kukim a popsijában "kötött ki". Őt pedig orálisan elégítettem ki, miután elélveztem. Levezetésként még hosszasan csókolóztunk és simogattuk egymást, és azt is nagyon izgalmas volt érezni közben, ahogy a még nedves, csúszós, csöpögős kukink összeért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!