Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony libidóval rendelkező partner? Hogyan bírjam tovább?
Figyelt kérdés
Van itt olyan,akinek szintén alacsony libidójú a párja?
Mindenben összeillünk,remek partner,legjobb barát,lelkitárs,szeretem őt.
Na de a szex.. az elejétől fogva különböznek az igényeink.
Míg én hetente párszor elvárnám,ő csak három havonta,vagy fél évente akarja.
Úgy érzem nem bírom tovább,de megcsalni nem akarom,meg elengedni sem,hiszen ezen kívül minden más annyira jó.
Sok embert ismerek,akik igaz sokat szexelnek,de semmirevaló kapcsolatuk van,rosszul bánnak egymással stb.
Mit tegyek? Megváltozni nem fog,már százszor átbeszéltük.
Nincs másik nő se semmi,egyszerűen tényleg alacsony az igénye.
Eldobjak egy egyébként jó kapcsolatot a szex miatt? Lenne ennek értelme?
Valakinek lenne kedve velem erről beszélgetni? Úgy érzem már megveszek.. 26/L
2023. szept. 26. 22:24
21/21 anonim válasza:
Szomorú, de azért kicsit megnyugtató is látni, hogy nem vagyok / vagyunk egyedül ezzel én 46 (N) párom 42 (F) - kategorikusan közölte, hogy neki erre már nincs szűksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!