Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony libidóval rendelkező partner? Hogyan bírjam tovább?
Van itt olyan,akinek szintén alacsony libidójú a párja?
Mindenben összeillünk,remek partner,legjobb barát,lelkitárs,szeretem őt.
Na de a szex.. az elejétől fogva különböznek az igényeink.
Míg én hetente párszor elvárnám,ő csak három havonta,vagy fél évente akarja.
Úgy érzem nem bírom tovább,de megcsalni nem akarom,meg elengedni sem,hiszen ezen kívül minden más annyira jó.
Sok embert ismerek,akik igaz sokat szexelnek,de semmirevaló kapcsolatuk van,rosszul bánnak egymással stb.
Mit tegyek? Megváltozni nem fog,már százszor átbeszéltük.
Nincs másik nő se semmi,egyszerűen tényleg alacsony az igénye.
Eldobjak egy egyébként jó kapcsolatot a szex miatt? Lenne ennek értelme?
Valakinek lenne kedve velem erről beszélgetni? Úgy érzem már megveszek.. 26/L
26 évesen ez durva. Neki nem alacsony a libidója hanem konkétan impotens.
Vagy csalod vagy szakítasz.
Nekem is ez van barátnőmmel. Vagy legalábbis hasonló. Nálunk nekem lehet néha bűnözni.
Mást nem tudsz, ha együtt akarsz maradni vele akkor meg kell beszélni vele hogy tartatok egy hazibarátot. Más egyszerűen nem segít. Vagy persze egy új kapcsolat. Ez csak rosszabb lesz neked.
32f és most épp nincs senkim.
2, 3,
Ugyanitt szopósmalac és naposcsirke eladó.
Elmész egy étterembe ahol ugyan kedves a személyzet, jó a kiszolgálás, hangulatos a hely, finom az étel, de nagyon kevés és folyton éhen maradsz. Meddig járnál még vissza?
Na ez ugyanolyan. Kóstolgatsz, de sosem laksz jól, korgó gyomorral éled az életed. Három havonta, az ebben az életkorban kb. 0... Boldog életet szeretnél jól lakott gyomorral, vagy folyton csak sóvárogni éhesen? Te élted, te döntésed, de te is tudod melyik a boldogabb út.
Beszéld meg vele.
Szerintem is házibarát itt a megoldás. Régen is volt ilyen.
Én férfiként mondom, hogy ott kell hagyni ha fiatal ember létére nem képes ezen változtatni! Én 35 vagyok de lesülne a bőr a pofámról, ha fél évente egyszer kívánnám a szexet, és nem tennék ellene semmit.
Szépen el kell menni hormonvizsgálatra, meg kell nézetni a tesztoszteron szintjét, és az orvos onnantól már tudni fogja, hogy mi a teendő. Mert ilyen esetben szinte biztos, hogy alacsony a tesztoszteron szintje, azt meg simán tudják pótolni neki a szükséges mértékben.
A mi kapcsolatunk is hasonló , mint a tiétek , igaz mi már azért idősebbek vagyunk , én 47 F, párom 42 N .
Mi is kb: évente 2 x 3 x szexszelünk , mert a párom nem kívánja többször .
Sajnos én sem jöttem még rá , hogy mi is lenne a jó megoldás .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!