Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Alacsony libidóval rendelkező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony libidóval rendelkező partner? Hogyan bírjam tovább?

Figyelt kérdés

Van itt olyan,akinek szintén alacsony libidójú a párja?

Mindenben összeillünk,remek partner,legjobb barát,lelkitárs,szeretem őt.

Na de a szex.. az elejétől fogva különböznek az igényeink.

Míg én hetente párszor elvárnám,ő csak három havonta,vagy fél évente akarja.

Úgy érzem nem bírom tovább,de megcsalni nem akarom,meg elengedni sem,hiszen ezen kívül minden más annyira jó.

Sok embert ismerek,akik igaz sokat szexelnek,de semmirevaló kapcsolatuk van,rosszul bánnak egymással stb.

Mit tegyek? Megváltozni nem fog,már százszor átbeszéltük.

Nincs másik nő se semmi,egyszerűen tényleg alacsony az igénye.

Eldobjak egy egyébként jó kapcsolatot a szex miatt? Lenne ennek értelme?

Valakinek lenne kedve velem erről beszélgetni? Úgy érzem már megveszek.. 26/L

2023. szept. 26. 22:24
1 2 3
 11/21 menta34 ***** válasza:
86%

Jesszumpeti, a három hónap az durván abnormális, nem alacsony.

Menjetek dokihoz, ahogy mondják. Ugyanakkor ha kizárjuk azt, hogy nem taszítod és nincs neki más, akkor szinte biztos, hogy egy vagy több "civilizációs ártalom" a baj: alkohol, drog, cigi, elhízás, testépítő szerek, stressz, fáradtság, kialvatlanság, lelki és környezeti nyomás/család/pénzügyek/körülmények/stb.

2023. szept. 27. 04:22
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

Sajnos szintén zenész...

2-3 havonta! Párom 46, de nem igazán szereti!

Próbáltam már megbeszélni párszor, de hiába!

Egyébként tökéletes lenne a kapcsolat, de ez katasztrófa!

A legrosszabb az az egészben, hogy az összes nő közül, akikkel voltam Ő az akit szinte bárhol bármikor....

Hihetetlen hogy reagálok már csak az érintésére is :(!

2023. szept. 27. 08:00
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Azért az hogy néz ki aza három havonta?

Olyankor normális a szex vagy az már akkor is csapni való?

Bár aki ennyire nem akarja , gondolom az is csak egy kis maszatolás puha pöccsel.

Ha te kedveskedsz vagy kezdeményezel akkor mit csinál vagy mit nem csinál?

Nem is akar kinyalni vagy segés eszközzel segíteni rajtad?

Ezeket jó lenne tudni, persze ha nem akarsz válaszolni azt is megértem.

2023. szept. 27. 08:13
 14/21 anonim ***** válasza:
80%
3 hónap illetve fél évente akarja? Huszonévesen ez nagyon gáz. Ez nem alacsony libidó hanem valami mentális vagy egészségügyi probléma lehet a háttérben. A válaszoló aki az éttermi példát írta nagyon találó volt. A hormonvizsgálattal kezdeném a párodnál. Vagy szexuálisan nem illetek össze. A helyzetedet megértem mert én 46 éves korom óta élek a párommal szex nélkül férfiként. Hasonlóan jó a kapcsolat. Viszont a párom menopauzája miatt nincs szex immár 6 éve. Én sporttal ,biciklizéssel, endurózással ,hobbikkal helyettesítem. Én 52 évesen a szexhez már öreg vagyok ezért én már beletörődtem de neked ilyen fiatalon ha van igényed rá nem szabad lemondanod róla.
2023. szept. 27. 09:11
 15/21 anonim ***** válasza:
Mond neki, hogy engedje, hogy szertőt tarts, vagy, ha neked elég akkor masztizz (csináld előtte, hátha beindítja).
2023. szept. 27. 09:16
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
#15 Masztizz előtte hátha beindítja. Nem biztos, hogy megtörténik ez a "beindulás". Sőt a masztizo fél lesz a megalázott szerepben. Egy "egészséges" embert valóban beindít de ha az aszexuális fejével gondolkodunk akkor ez a dolog közömbös lesz számára. Sőt még zavaró is lehet. Hidd el sajnos van tapasztalatom a témában. 14. voltam.
2023. szept. 27. 09:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Én kirakom az ilyet

N

2023. szept. 27. 10:27
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Remek partner, legjobb barát, lelki társ…

Eléggé valószínű, hogy a barátot meleg. Akár az is lehet, hogy csak hajlamaiban, ezt magának sem vallja be. Férfiként látom, hogy milyen könnyedén és szórakoztatóan tudnak csevegni legjobb nőkkel, pár lánybaráttal mély barátságokat ápolnak, nincs bennük agresszivitás, stb.

Ép férfi igényli a rendszeres szexet a feltöltődéshez, ez kell leginkább ahhoz, hogy a köznapokban a kemény munkára motivált legyen.

Ha a szex szuper egy kapcsolatban, más területen vannak súrlódások, akkor érdemes egymáshoz csiszolódni. Így az egészet megette a fene. Lerombolja ez az önértékelésed.

A helyedben kiugratnám a nyulat a bokorból. Mondhatnád neki, hogy olyan erősnek érzed az érzelmi köteléket, meg annyira kellemes társaság, hogy mindenképpen vele akarsz élni, de ezentúl nem vele, hanem másik pasasokkal szexelnél! Így, nem finomabban!

2023. szept. 27. 10:44
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat,mindenképpen beszélek vele először a vizsgálatról,ha nem jutunk semmire akkor pedig ideje válaszút elé állítanom.

16-os jobban le sem írhattad volna. Próbáltam már mindent amit el tudtok képzelni,köztük a saját kényeztetésemet is előtte,hátha kedvet kap,de annak is kínos visszautasítás lett a vége és még én éreztem magam szarul.

2023. szept. 27. 17:34
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Az aszexuálisok a melegektől nagyon könnyen elhatárolhatóak. Az aszexuálisoknak elég kevés a szeretgetős testi kontaktja, viszont a melegeknek meg kifejezetten sok.

Ha a pasasod állandóan szeretget, törődik veled, érzelmesek az együttalvásaitok is, csak éppen szexuális tevékenységet nem akar már, akkor bizony meleg.

2023. szept. 27. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!