Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos fétisekkel rendelkező emberek hogyan találnak egymásra?
Szép Jó Reggelt!
Tudom a kérdés kissé butának hangzik de kifejtem. Szóval mindenkinek meg van a maga kis rigolyája, kink-je, fétise vagy nevezzük aminek akarjuk. Néhányunknál ez radikálisabb mint másoknál és engem pont ez érdekelne, hogy ezek az emberek, hogy találják meg a párjukat? Legyek most Én a példa, engem személy szerint baromira izgat ha egy lánynak tágabb a puncija és mondjuk lehet Őt 4 vagy 5 de akár ököllel is kényeztetni. Ez még magában ugye nem is annyira extrém fétis (kinek mi, tudom) de hogy talál erre valaki partnert? Senkinek nincs ez a homlokára írva és jobb esetben nem is úgy kezded a randit, hogy “Szia, Peti vagyok és imádom a tágítható lányokat!” (Amúgy nem vagyok Peti.) És nyilván az Én esetem még nem is annyira radikális talán mert a nagy számok törvénye alapján elég sok olyan lány van aki a nagyobb dolgokat preferálja magában, vagyis viszonylag könnyen kellene találnom erre partnert. (Itt kérnék minden férfi társamat, hogy ne hozzuk be a pénisz méret és annak fontosságát a beszélgetésbe. Tudom, hogy ispánság van de azért ne kezdjünk középkori ember módjára versengeni, hogy kinek a kardja élesebb. Mindegyikőtöknek nagyon szép és tökéletesen megfelelő a szerszáma. Meg amúgy is, a rugók és thiefek is képesek ugyan akkora dps-re a kis tőrjükkel mint a nagy lovagok a zweihanderrel. De eltértem a tárgytól azt hiszem.) Szóval, hogy találja meg az ember a neki megfelelő szexuális partnert? Persze nyilván ott az a lehetőség, hogy megismersz valakit, összejöttök aztán bedobod a közösbe mit akarsz. Na de mennyi az esélye, hogy az a másikat is érdekelni fogja? A szex ugye két emberről szól (alap esetben) és nyílván nem akarnál a partneredre erőszakolni semmit. Szóval addig keresgélsz amíg nem mond valaki igent vagy van valami célirányosabb módja is?
Asszem ez hosszú lett, bocsánat érte és köszi, hogy eljöttetek a TED Talk-omra!
Kérdező, elsőként az idegen szavakat tanuld meg a helyén kezelni.
Egyébként sok platform van, ahol esélyes találni ilyen partnert!
Szia sorstars,
Kevesen vagyunk ebben a szuk-punci orientalt vilagban akik pont nem arra, hanem egy tag, jatekos puncira vagyunk.
En sem tudom hogy lehetne ilyet talalni, de kommunikacio a lenyege, ezt tudom, de hogy mikor hogyan kellene ennek felszinre jutni egy ismerkedes soran nem tudom, de lattam mar peldat sikeres parokra. Szoval ez egy taktikai komment 😄
F34
Általában az adott fétis együtt tud járni bizonyos attitűdökkel, személyiségjellemzőkkel amik észrevehetők egy normál kommunikáció során is. Ha van tapasztalatod akkor apró szinte észrevehetetlen jelekből tudat alatt dekódolni tudod. A BDSM, a fétisek nagy része ilyen tud lenni.
Amit te keresel (tágítás játékok) mondjuk pont nehezen látszódnak a személyiségben (kb. ahogy a péniszméret sem). Viszont sok szubmisszív nő szereti a tágítós játékokat is (megjegyzem, Kegel-gyakorlatokkal nem csak a hüvelyizom "szűkítése" de az ellazítása is ugyanúgy megtanulható).
Summa-summárum: tapasztalat, rutin, iq, eq, jó emberismeret és szinte bárhol észre tudod venni a lehetőségeket. Ha ez nincs meg akkor marad a pixie és a többi tematikus partnerkereső.
Ha szexpartnert keresel a fetised megelesere akkor csak egyszeruen bedobod az elejen, hogy teged ez erdekel, vevo-e ra. Ha nem, akkor keresel tovabb.
Ha a baratnoddel szeretned megelni, akkor idovel kiderul, hogy vagy vevo ra vagy nem. Ez van. Azert csak nem a fetised megelese az elsodleges egy tartos kapcsolatnal...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!