Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bizonyos fétisekkel rendelkező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonyos fétisekkel rendelkező emberek hogyan találnak egymásra?

Figyelt kérdés

Szép Jó Reggelt!

Tudom a kérdés kissé butának hangzik de kifejtem. Szóval mindenkinek meg van a maga kis rigolyája, kink-je, fétise vagy nevezzük aminek akarjuk. Néhányunknál ez radikálisabb mint másoknál és engem pont ez érdekelne, hogy ezek az emberek, hogy találják meg a párjukat? Legyek most Én a példa, engem személy szerint baromira izgat ha egy lánynak tágabb a puncija és mondjuk lehet Őt 4 vagy 5 de akár ököllel is kényeztetni. Ez még magában ugye nem is annyira extrém fétis (kinek mi, tudom) de hogy talál erre valaki partnert? Senkinek nincs ez a homlokára írva és jobb esetben nem is úgy kezded a randit, hogy “Szia, Peti vagyok és imádom a tágítható lányokat!” (Amúgy nem vagyok Peti.) És nyilván az Én esetem még nem is annyira radikális talán mert a nagy számok törvénye alapján elég sok olyan lány van aki a nagyobb dolgokat preferálja magában, vagyis viszonylag könnyen kellene találnom erre partnert. (Itt kérnék minden férfi társamat, hogy ne hozzuk be a pénisz méret és annak fontosságát a beszélgetésbe. Tudom, hogy ispánság van de azért ne kezdjünk középkori ember módjára versengeni, hogy kinek a kardja élesebb. Mindegyikőtöknek nagyon szép és tökéletesen megfelelő a szerszáma. Meg amúgy is, a rugók és thiefek is képesek ugyan akkora dps-re a kis tőrjükkel mint a nagy lovagok a zweihanderrel. De eltértem a tárgytól azt hiszem.) Szóval, hogy találja meg az ember a neki megfelelő szexuális partnert? Persze nyilván ott az a lehetőség, hogy megismersz valakit, összejöttök aztán bedobod a közösbe mit akarsz. Na de mennyi az esélye, hogy az a másikat is érdekelni fogja? A szex ugye két emberről szól (alap esetben) és nyílván nem akarnál a partneredre erőszakolni semmit. Szóval addig keresgélsz amíg nem mond valaki igent vagy van valami célirányosabb módja is?

Asszem ez hosszú lett, bocsánat érte és köszi, hogy eljöttetek a TED Talk-omra!

2022. júl. 21. 08:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, elsőként az idegen szavakat tanuld meg a helyén kezelni.

Egyébként sok platform van, ahol esélyes találni ilyen partnert!

2022. júl. 21. 09:20
 2/17 anonim ***** válasza:
85%
Szextárskeresőn vagy itt
2022. júl. 21. 09:32
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Én egyszer beszélgettem itt egy lánnyal, akinek pont az a nagyon ritka dolog jött be, ami nekem. Sajnos a kérdést a párjával kapcsolatban tette fel, hogy neki hogyan tudná beadni a fétisét, így csak egy beszélgetés volt. De az is lehet, hogy kamu volt az egész, sose tudni. Még ha van is az országban pár ember, akit ez vonz, ők férfiak lehetnek, kissé valószínűtlen, hogy egy nőnek legyen egy ilyen ritka fétise, bár semmmi se kizárt.
2022. júl. 21. 10:17
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia sorstars,

Kevesen vagyunk ebben a szuk-punci orientalt vilagban akik pont nem arra, hanem egy tag, jatekos puncira vagyunk.

En sem tudom hogy lehetne ilyet talalni, de kommunikacio a lenyege, ezt tudom, de hogy mikor hogyan kellene ennek felszinre jutni egy ismerkedes soran nem tudom, de lattam mar peldat sikeres parokra. Szoval ez egy taktikai komment 😄

F34

2022. júl. 21. 10:37
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok-sok szerencsével
2022. júl. 21. 10:42
 6/17 anonim ***** válasza:
67%

Általában az adott fétis együtt tud járni bizonyos attitűdökkel, személyiségjellemzőkkel amik észrevehetők egy normál kommunikáció során is. Ha van tapasztalatod akkor apró szinte észrevehetetlen jelekből tudat alatt dekódolni tudod. A BDSM, a fétisek nagy része ilyen tud lenni.

Amit te keresel (tágítás játékok) mondjuk pont nehezen látszódnak a személyiségben (kb. ahogy a péniszméret sem). Viszont sok szubmisszív nő szereti a tágítós játékokat is (megjegyzem, Kegel-gyakorlatokkal nem csak a hüvelyizom "szűkítése" de az ellazítása is ugyanúgy megtanulható).

Summa-summárum: tapasztalat, rutin, iq, eq, jó emberismeret és szinte bárhol észre tudod venni a lehetőségeket. Ha ez nincs meg akkor marad a pixie és a többi tematikus partnerkereső.

2022. júl. 21. 10:50
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye tudod hogy a hüvely rugalmas? Tehát minél jobban felizgul a nő annál tágabb? Vagy gondolj csak a szülésre.. miután megszuletik egy baba, a hüvely szép lassan visszaszukul.
2022. júl. 21. 10:57
 8/17 anonim ***** válasza:
92%

Ha szexpartnert keresel a fetised megelesere akkor csak egyszeruen bedobod az elejen, hogy teged ez erdekel, vevo-e ra. Ha nem, akkor keresel tovabb.

Ha a baratnoddel szeretned megelni, akkor idovel kiderul, hogy vagy vevo ra vagy nem. Ez van. Azert csak nem a fetised megelese az elsodleges egy tartos kapcsolatnal...

2022. júl. 21. 11:10
 9/17 anonim ***** válasza:
75%
#8 ha nagyon mélyen kondicionálódott az adott "fétis" (aminek sokkal mélyebb okai vannak mint ami az adott vágyképben megjelenik) akkor igenis fontos! Elnyomható, terelhető, egy ideig... de olyan mintha egy meleget próbálnál hetero kapcsolatba kényszeríteni. Felszínesen működik, a valóságban nem. Boldogtalanságot, frusztrációt, feszültséget szül ha a felek szexuális preferenciáiban túl nagy az eltérés a releváns dolgokban.
2022. júl. 21. 11:16
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! Tényleg! Nem gondoltam, hogy tényleg kapok olyanokat is amik komolyabban bele mennek a témába..
2022. júl. 21. 11:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!