Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bizonyos fétisekkel rendelkező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonyos fétisekkel rendelkező emberek hogyan találnak egymásra?

Figyelt kérdés

Szép Jó Reggelt!

Tudom a kérdés kissé butának hangzik de kifejtem. Szóval mindenkinek meg van a maga kis rigolyája, kink-je, fétise vagy nevezzük aminek akarjuk. Néhányunknál ez radikálisabb mint másoknál és engem pont ez érdekelne, hogy ezek az emberek, hogy találják meg a párjukat? Legyek most Én a példa, engem személy szerint baromira izgat ha egy lánynak tágabb a puncija és mondjuk lehet Őt 4 vagy 5 de akár ököllel is kényeztetni. Ez még magában ugye nem is annyira extrém fétis (kinek mi, tudom) de hogy talál erre valaki partnert? Senkinek nincs ez a homlokára írva és jobb esetben nem is úgy kezded a randit, hogy “Szia, Peti vagyok és imádom a tágítható lányokat!” (Amúgy nem vagyok Peti.) És nyilván az Én esetem még nem is annyira radikális talán mert a nagy számok törvénye alapján elég sok olyan lány van aki a nagyobb dolgokat preferálja magában, vagyis viszonylag könnyen kellene találnom erre partnert. (Itt kérnék minden férfi társamat, hogy ne hozzuk be a pénisz méret és annak fontosságát a beszélgetésbe. Tudom, hogy ispánság van de azért ne kezdjünk középkori ember módjára versengeni, hogy kinek a kardja élesebb. Mindegyikőtöknek nagyon szép és tökéletesen megfelelő a szerszáma. Meg amúgy is, a rugók és thiefek is képesek ugyan akkora dps-re a kis tőrjükkel mint a nagy lovagok a zweihanderrel. De eltértem a tárgytól azt hiszem.) Szóval, hogy találja meg az ember a neki megfelelő szexuális partnert? Persze nyilván ott az a lehetőség, hogy megismersz valakit, összejöttök aztán bedobod a közösbe mit akarsz. Na de mennyi az esélye, hogy az a másikat is érdekelni fogja? A szex ugye két emberről szól (alap esetben) és nyílván nem akarnál a partneredre erőszakolni semmit. Szóval addig keresgélsz amíg nem mond valaki igent vagy van valami célirányosabb módja is?

Asszem ez hosszú lett, bocsánat érte és köszi, hogy eljöttetek a TED Talk-omra!

2022. júl. 21. 08:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%
6. Hát azért én ilyen kijelentéssel óvatosabb lennék. Van, amikor így van, valamikor nem. Pl. valaki az életben tök más, mint amit az ágyban igényel. De valakinél meg pont nincs így. Szóval ez semmit nem jelent.
2022. júl. 21. 12:38
 12/17 anonim ***** válasza:
68%
#11 felületes külső szemlélő nem fogja észre venni - pont úgy ahogy nagyon sok meleg sem akarja kirakni az "ablakba" a dolgot. Aki viszont jó emberismerő, iq, eq, tapasztalat az rá fog érezni kiben mi rejtőzhet.
2022. júl. 21. 13:05
 13/17 anonim ***** válasza:
65%

9-es:

Azt ertem, hogy valakiben ilyen mely lehet, hogy frusztralt es boldogtalan lesz, ha nem elheti meg, de ha ez egy nagyon elvont es/vagy beteges, esetleg veszelyes fetis akkor ezen magaban kene dolgoznia es visszafognia es nem a parjatol kellene elvarnia egy komoly kapcsolatban, hogy megtegye.

2022. júl. 21. 15:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
#13 így is meg lehet közelíteni, de úgy is hogy akkor nem a megfelelő emberrel van egy párban akivel összeillene. Egy meleg is megpróbálhatja elnyomni a vágyait, de nem fog sikerülni, "cserébe" viszont állandó lelkiismeret furdalása, frusztrációja lesz - borítékolva a saját boldogtalanságát.
2022. júl. 21. 17:40
 15/17 anonim ***** válasza:
74%
Aki mer, az nyer. Nagyon sok perverz csaj van amúgy, szóval simán lehetséges, hogy pont találkozol ilyennel.
2022. júl. 30. 06:44
 16/17 anonim ***** válasza:
86%

Platformokon.

Mondjuk ilyen tágpuncisat nem tudok de aki verni szereti a lányokat vagy fiúkat azaz a smpixie-n keresgéljen.

2022. júl. 30. 18:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Smpixie tudtommal fizetős oldal, fizetős lányokkal, nagyon ritka a valós lány. Jobban jársz kérdező, ha normál tarskeresőn vagy való életben ismerkedsz. Nem gondolom annyira extrém dolognak ezt egyébként, szerintem minden 5.lány belemenne előjátékkal, vagy szex után akár.
2022. júl. 31. 14:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!