Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, csajok, olyan szex volt, ami számotokra negatívan zárult vagy következménye lett?
Volt egy srác, aki az ismerkedés során tökéletesnek tűnt a számomra, szexchat is volt vele, meg megbeszéltünk kb mindent a szexről (kinek mi jön be, mi nem, mik a tabuk, hol vannak a határok, stb.).
Aztán amikor a búvóhelyre értünk, közölte, hogy eddig csak megfigyelt engem, de ő egy igazi DOM (így, csupa nagybetűvel) és nem hagyja, hogy ellenszegüljek a parancsainak. Mindezt annyira nevetséges stílusban adta elő, hogy nem bírtam ki nevetés nélkül, majd ott is hagytam.
#2 azért az meredek, hogy 3 pasival egyszerre.. lenne még pár kérdésem ezzel kapcsolatban, de megértem, hogy ez kellemetlen emlék számodra, hagyjuk is.
Azért tudsz élni valahol, én is sokat álmodoztam egy édes hármasról, de nem merném megtenni.. 🙁 (hogy a 4-est már ne is említsem)
Nekem is volt nem egy olyan, ami nem hagyott szép emléket sajnos. Más az előtte való elképzelés, és más a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!