Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha strandon valaki észreveszi hogy dugunk vagy pettingezünk a víz alatt annak lehet komolyabb következménye?
Figyelt kérdés
Pl kihívják a rendőröket vagy kidobnak a strandról.2023. júl. 3. 18:53
2/29 anonim válasza:
Így van, pont ezek. Valamint lehet büntetést is kell fizetni.
3/29 A kérdező kommentje:
Mondjuk ilyen sötétebb gyógyvízbe már csak nem veszik észre
2023. júl. 3. 18:57
4/29 anonim válasza:
Hogy jut ilyen eszedbe ?
Az egy koszos víz amibe belemossák a lábukat, szaros seggüket, bele pisálnak és még nagyon sok minden.
Sose szexelnék ilyen körülmények között, mert olyan fertőzést kaphat a nő hogy az esze is elmegy mire kikúrálja magát.
5/29 anonim válasza:
Senki se vak, vagy hülye, hogy ne vegye észre a dugást. Pettinget talán lehet úgy, hogy ne lássák.
6/29 A kérdező kommentje:
Minket nagyon izgat az ilyen
És amúgy szexelés nélkül is ugyan annyi esélye van annak hogy fertőzést kapj.
2023. júl. 3. 19:01
7/29 anonim válasza:
Szerintem pont fordítva történik
8/29 anonim válasza:
Én már dugtam a sötét gyógyvízben úgy, hogy a német turista feje kb 1 méterre volt a csajom fejétől. :D Nyilván nem durvultunk, csak lassan. Senki nem vette észre, pedig végigment a dolog.
9/29 anonim válasza:
Közszeméremsértés. Akár börtönbüntetés is kapható érte.
10/29 anonim válasza:
Nem ugyan az , mert ilyenkor bejuthat a fertőzés a vaginába.
Ellenben ha nem dugsz akkor nem jut be .
EZt tanuld meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!