Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, többen is szerettek viz alatt szopni?
Figyelt kérdés
Voltam olyan lánnyal, aki megkért hogy engedjek egy kád vizet és a viz alatt szopott le. Ebbe mi az izgató nektek? Ő azt mondta számára ez izgató, a vizizű farok.2017. okt. 21. 23:27
1/8 anonim válasza:
Nem volt rossz neki közben visszatartani a levegőt?
2/8 mikeXxX válasza:
Ne légy már eszetlen fiam ez a légzéskontroll olvass utána ! 38f
3/8 anonim válasza:
Imádom a vizet, kiskoromtól kezdve. Bármi jöhet, ami vízzel kapcsolatos. Szeretek víz alatt lenni. Szívesen csinálom vízen és víz alatt is.
4/8 anonim válasza:
Hmm. Valaki fel tud világosítani hogyan kell víz alatt szopni?
5/8 anonim válasza:
lehet, hogy csak olyan retkes volt a farkad, hogy így tudott 100%-ra megbizonyosodni arról, hogy tiszta f@S*t vesz a szájába :D
6/8 anonim válasza:
#4-es: gyakorlással meg lehet tanulni víz alatt bekapni bármit úgyhogy nem megy víz a szádba. Búvárkodom, és van több alap gyakorlat, ahol így csinálunk- Társlélegeztetés egy csutoráról, víz alatt felszerelés felvétel, leülünk a medence aljára és egy palack jár körbe, ... Meg lehet tanulni. Nekem pont olyan természetes, ha víz alatt vagyok, mint felette.
7/8 anonim válasza:
Én fürdőben csináltam de nekem nem volt jó annyira.
8/8 anonim válasza:
Én bár férfi vagyok, de szívesen kipróbálnám minden felállásban, úgy, hogy én is víz alatt vagyok, meg hogy én nyalom a csajt, a lényeg, hogy víz alatt legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!