Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyire próbálnátok ki a gruppent? izgatna titeket hogy többen vagytok? 20f.
eselytelen. a szex meg akkor is ket emberrol szol ha nincsenek benne erzelmek... bar nem tudom biztos csak en vagyok hulyen bekotve de en nagyon akkor se elvezem ha erzelemmentes :) elvesztette mar az erteket ez a baj.. :/
18/L
Egy átlag nő max. álmodozik ilyenről, célirányosan nem tud/akar ilyet megszervezni.
Lehet, hogy adódna rá lehetősége, de nem veszi észre, vagy nem mer élni a kínálkozó alkalommal...
Nekem - átlagos nőnek - egyszer adódott véletlenül ilyen lehetőségem, amit bizony kihasználtam.
Nem bántam meg, ha ismét adódna ilyen lehetőség, újra megtenném!
Én vettem már részt több gangbang-ben is. Amikor van rá lehetőségem, nem hagyom ki.
Azért mertem ide írni férfiként, hogy ne csak magamról beszéljek, hanem a kérdésre is válaszoljak:
A tapasztalat azt mutatja, hogy sokan fantáziálnak róla, de ha azt mondják, hogy kipróbálják, hamar az inukba száll a bátorság, miközben egy teljesen normális, értelmiségi munkát végző srác vagyok, a nőket tisztelem, és általában tetszem a nőknek.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!