Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti hogy tudnátok egy habfürdőben vagy egy medencében elképzelni az szexet? Pl. Víz alatt szopás, stb.
Vízben szexelni klassz, csak kicsit problémás, mert bár vízben vagytok, van egy olyan rossz tulajdonsága, hogy a testnedveket semlegesíti.
A víz alatti szopáshoz meg aztán kell tüdő...
A szopást csak gyorsan tudom elképzelni, hogy meg ne fulladj, esetleg valami cuccal az orrodon, hogy kapj közben levegőt. Én imádnám.
A vízalatti szexhez volt részem. Ha jól nedvesedsz akkor nem lehet probléma
Egyszer csináltuk jackuzziban. Örök emlék :)
A sz€pas marha jó úgy h közben pezseg a víz, a szex meg egyszerűen király úgy h félig vagyunk a vízben közben persze pezsgésre állítva ;)
Tengerben ha olyan helyen vagy, ahol kis öblök, meg sziklák vannak a part közelében... beúsztok, és azon az oldalon, ahol nem látnak és leér a lábad ölbe kapod a csajt.
Vagy ha jó úszók vagytok, akkor beúszhattok távolabb és simán a nyílt vízen összekapaszkodtok, csókolóztok, átkarol a lábaival és beteszed neki. A hullámzás adja az ütemet :) Nincs is annál jobb ;)
A víz alatti szopást nem tudom hogyan lehet kivitelezni, de vannak ilyen videók a neten...
F40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!