Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen következményei lehetnek ha valaki későn kezdi el a szexuális életet?
Figyelt kérdés
Pl egy férfi 30-35 éves. Párkapcsolata még nem volt és a nőkkel idáig nem is igazán beszélgetett. Több évet tanult egyetemen de ott egyetlen egy lány sem szólt hozzá. Ő sem nyitott feléjük annak ellenére,hogy szinte csak lány csoporttársa volt. Randizni sem volt sohasem.2021. nov. 7. 18:35
2/12 anonim válasza:
Beláthatatlan, visszafordíthatatlan, szörnyen kínos következményei lesznek, melyeket le se merem írni.
3/12 A kérdező kommentje:
#2: De Én kíváncsi vagyok rá.
2021. nov. 7. 18:39
4/12 anonim válasza:
Nézd meg a 40 éves szűz című filmet.
5/12 anonim válasza:
Lelkileg biztosan ennek vannak nyomai a férfiban. Szexualitásban is lehet, mert olyan emberrel beszéltem már itt, aki a sima maszti miatt elkezdett nagyon extrém dolgokra gerjedni amiért nem tudta megélni a szexualitását. Egy idő után minden igerszegény lett neki és eléggé beteg dolgok kezdtek el neki tetszeni ezáltal.
6/12 anonim válasza:
"Több évet tanult egyetemen de ott egyetlen egy lány sem szólt hozzá."
Áruld már el,hogy ezt hogy csinálta.De télleg kíváncsi vagyok,mert ehhez valami különleges képesség ,vagy tudás kell!!
7/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom a valódi okát. Ameddig egyetemen tanult nem vették észre a lányok. Maximum köszönőviszonyban volt velük. Soha nem keresték a társaságát.
2021. nov. 7. 19:22
8/12 anonim válasza:
Semmi. Mindenki ugy éli az életét ahogy tetszik neki. Miért kéne mindenkinek megvesznie a szexért ? Ha valakit nem érdekel, vagy nincs rá lehetősége, ez van másnak nincs hozzá köze.
9/12 anonim válasza:
6os: úgy hívják hogy műszaki egyetem
10/12 A kérdező kommentje:
Nem műszaki karon tanult. Olyan karon ahol megközelítette a nők aránya a 85%-ot.
2021. nov. 7. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!