Ha teljesen abbahagyod a maszturbálást (és mindenféle kielégülést, tehát semmiféle nemi életet nem élsz), annak lehet negatív egészségügyi következménye?
Sziasztok, 21/F vagyok.
Az utóbbi 2 hónapban teljesen leszoktam az önkielégítésről (olyan másfél hónap lehet pontosabban), és nem élek, illetve soha nem éltem szexuális életet. (A maszturbáción kívül, de azt nem soroljuk be a szexuális életbe).
Az az egy-két bizalmas ember, akivel ezt megosztom, azt mondja, hogy ebből lehetnek egészségügyi problémák, mert hogy elvileg ha nem ürül ki az ondó, akkor az nem tesz jót. De én úgy tudom, hogy spontán magömlés folytán ez időnként "kiüríti magát", de mindenhol mást írnak, most már nem tudom én se, mi a helyzet.
Semmiképpen nem akarok visszaszokni az önkielégítésre, mivel az önmegtartóztatással jelentősen le tudtam csökkenteni a nemi vágyat, és a maszturbáció minden értelemben lehúz, egy pillanatnyi testi érzésért nem éri meg egész napra fásult, bús hangulatba kerülni (nálam ezt okozza).
Úgyhogy kiegyensúlyozottabb vagyok, mióta leszoktam róla, csak attól tartok, nehogy tényleg valami egészségügyi probléma legyen belőle.
Előre is köszi a meglátásokat.
4 jol mondta többi meg nezzen utána
Németurologus megmondta napi 3 egeszséges de minimum heti 3 kell akinek nincs meg heti 3 annak sulyos közvetkezményei lesznek , prosztatproblema, heregyulladás es hosszutávu önmegtartoztatas libidovesztéshez mehet mivel azt visszacsatolasd küldöd minek álljo farkad ugyse dolgozik.
jöhetnek lepontozások de ezek orvosilag alatamasztot érvek
nem tudom miért kellett kimoderáltatni amit irtam az ivartalanításról
ha ennyire zavar a nemiséged, egyszerűen eltávolittatod a heréid, de akár a péniszedet, prosztatatádat is. Thájföldön viszonylag olcsón megcsinálják, Mexikó drágább
ennyi, és nincs vele több gondod
de szerintem itthon is van transzgender átalakítás, de te csak az első lépést csináltatod meg
ezzel együtt én a helyedben elmennék pszichológushoz, ugyanis a fenti út egy irányú, és később nem nő vissza, ha utána rájössz hogy mégis szeretnél nemi szerveket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!