Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szoktatok szexchatelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szoktatok szexchatelni ha igen hol melyik platformon?

Figyelt kérdés
Úgy mond "divat" még szexchatelni szoktatok lányok szexchatelni vagy már ez így ki ment a köztudatból?

2023. szept. 23. 13:14
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
90%
Itt szoktam.
2023. dec. 19. 22:58
 32/46 anonim ***** válasza:
91%
Tarskeresorol ismerkedes utan Snapchaten volt ilyen. Nem volt eleg, irigylem a fiukat, hogy oket ez is kielegiti. Igazabol talalkozni szerettem volna, de mas orszagokbol nem ugy megy.
2023. dec. 20. 20:37
 33/46 anonim ***** válasza:
87%
Régen volt rá alkalom. De rájöttem, hogy ha nincs folytatása, akkor nem érdekel. Viszont ha név nélkül van a dolog és később látok róla képet, vagy valami, legtöbbször hatalmas csalódás. Szóval nálam nem működik sehogy. Csak felhúz és nincs beteljesülés. A felület az kb tökmindegy.
2023. dec. 30. 17:30
 34/46 anonim ***** válasza:
97%
Snapen
jan. 7. 12:11
 35/46 anonim ***** válasza:
62%
Lányok, akik snapen szoktak azok random emberekkel vagy ismerősökkel? Kb minden hanyadik masztinál használjátok ezt a platformot?
jan. 8. 22:09
 36/46 anonim ***** válasza:
100%
Már nem, de olyan 2-3 éve nagyon sokat csináltam
ápr. 5. 18:11
 37/46 anonim ***** válasza:
15%
36. Hány éves vagy?
ápr. 5. 21:37
 38/46 anonim ***** válasza:
65%
36-os és milyen nemű
ápr. 6. 17:16
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
Én szexrandiról, meg vágyaidpinthuról sextingeltem csajokkal, voltak akik videókat is küldtek, meg voltak akikkel talàlkoztam is. Mindkettő szexpartner kereső oldal. Igaz úgy működik igazán ha elő fizetsz egy standard premium fiókra, de egyiksem drága.
ápr. 22. 08:03
 40/46 anonim ***** válasza:
100%
Itt, chat.hun, szextárskeresőkön. 29/N
máj. 2. 17:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!