Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szoktatok szexchatelni ha igen hol melyik platformon?
Figyelt kérdés
Úgy mond "divat" még szexchatelni szoktatok lányok szexchatelni vagy már ez így ki ment a köztudatból?2023. szept. 23. 13:14
2/47 anonim válasza:
1: ismerősökkel vagy random pasikra ráírsz?
3/47 anonim válasza:
Mivel párkapcsolatban vagyok ezért nem szoktam.
4/47 anonim válasza:
En szoktam
Van parom de nagyon izgato igy sziktam nev nelkul idegenekkel
5/47 A kérdező kommentje:
5-ös ki mondta neked hogy partnert keresek? A személyeskedés meg hát eléggé hiányos intelligenciára utal!
2023. szept. 23. 14:25
6/47 anonim válasza:
Vehetjük személyeskedésnek is. De vehetjük tanácsnak is.
7/47 anonim válasza:
Én szoktam, itt pl. Snapchaten stb 24F
8/47 anonim válasza:
Volt rá példa de leginkább a volt pártjaimmal nem random emberekkel. WeChat, Discord, Google Chat ilyesmik
9/47 anonim válasza:
Azt értem hogy ezeket a platformokat hasznaljatok, de partnert hogy szereztek?
10/47 A kérdező kommentje:
Erre én is kíváncsi lennék! :)
2023. szept. 26. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!