Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg bolond vagyok, amiatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg bolond vagyok, amiatt mert 1 éve együtt vagyok a pasimmal,és nem volt hagyományos szex? Fitymafékje van,és nem megy el vele dokihoz, így szex sincs.

Figyelt kérdés
1 éve nem történt köztünk semmi,amióta vele vagyok,és én mégis türelmesen várok,pedig Isten igazából szerelmes sem vagyok bele..akkor mégis miért nem hagyom el?Főzök,mosok,takarítok,mindent csinálok,mintha normális pár lennénk,csak épp szex nincsen köztünk. Nekem néha azért lenne rá igényem( ritkán), de akkor is csak orális szex van,és az kevés.Ennek ellenére mégsem hagytam el eddig...és megcsalni sem akarom,nem is lennék rá képes.Mi lehet velem a baj?Hiszen maga a kapcsolat sem jó,mert milliószor veszekszünk, de 1 év után mégis itt vagyok..
2023. szept. 21. 17:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez minden csak nem kapcsolat. .
2023. szept. 22. 10:51
 12/13 Rocco20 ***** válasza:
59%

Ha kiverni kitudja akkor szexelni is kène tudni szerintem.

Tuti van neki más nője vagy pasija.

Te meg jól kiszolgáló vagy neki.

Legalább nem az anyja mosa a szaros gatyáját.

2023. szept. 22. 10:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Egész álló nap itthon van,ne aggódj, tudnám ha másik nője volna.
2023. szept. 22. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!