Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért választottál dugópajtit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért választottál dugópajtit hagyományos kapcsolat helyett? F.

Figyelt kérdés

2023. aug. 9. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam szerelmes, a szex viszont jó. A férfiak szoktak kapcsolatot színlelni a szexért. De én nő vagyok.
2023. aug. 9. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy komoly kapcsolat rengeteg idő és pénz...

Elveszi a szabadságomat, nem csinálhatok amit akarok mert vele kell lennem.

Meg mindig a kérdezősködés.. hova megyek? hol voltam?

Itt meg szabad vagyok mint a madár, nincs kötelezettség.

Egyszerre 3-4 dugópajtim (csajom) is lehet és még a pénzem is megmarad :D

2023. aug. 9. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Régi traumák miatt kötődési problémáim vannak, nem érzem magamat alkalmasnak egy kapcsolatra. Sokszor önmagamat is kikészítem, nemhogy mást... Emellett nincs is időm egy kapcsolatra, márpedig egy minőségire nem keveset kellene fordítani.

Plusz egy nagyon jó barátommal járunk össze, akivel tényleg közeli, bizalmas a viszonyunk, mégsem akarunk egymástól többet. Pont annyit kapunk a másiktól, amennyit akarunk. :)

2023. aug. 9. 18:49
 4/4 Senior Séf ***** válasza:
100%
Mert a feleségem nem nézte volna jó szemmel, ha kapcsolatba bonyolódok.D
2023. aug. 9. 18:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!