Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas során jobb volt a másik csaj, mit tegyek?
Barátnőmmel beszéltük hogy bevehetnénk az egyik barátnőjét hogy kipróbáljuk milyen hármasban. Lebeszéltük az alkalmat meg hogy oda vissza mindenki ad mindenkinek mindent. ( mármint hogy mindkettőjükkel fogok szexelni meg orálozni is és ők is eljátszadoznak egymással)
Amikor viszont a barátnője orálozott engem, sokkal de sokkal jobb érzés volt és hamarabb is elmentem, utána mikor újra töltöttem a szex is sokkal intenzívebb volt vele, sokkal jobban élveztem.
Néhány napja volt ez és azóta is csak arra a szopásra tudok gondolni illetve a szexre.
4 éve vagyunk együtt barátnőmmel előtte voltam más csajokkal de egyik sem tudott úgy izgalomba hozni mint ez a csaj. Illetve eddig az alkalomig azt gondoltam hogy milyen jó a szex közöttünk. Kissé most megrendült bennem néhány dolog. Például hogy olyannal kéne lehet lennem akivel ennyire jó az ágyban. Pedig tudom hogy nem csak ez számít.
Sok helyen olvastam már meg sokaktól hallottam hogy a hármasozásnak vannak veszélyei és hogy ehhez hasonlók történhetnek, de jelenleg azt érzem hogy szívesebben szexelnék ezzel a csajjal mint a barátnőmmel.
Barátnőm azt mondta neki annyira nem jött be a bi oldal, így ő többet nem szeretne plusz egy csajjal.
Mit tegyek? Vagy mit tehetnék ebben a helyzetben?
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!