Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas során jobb volt a másik csaj, mit tegyek?
Barátnőmmel beszéltük hogy bevehetnénk az egyik barátnőjét hogy kipróbáljuk milyen hármasban. Lebeszéltük az alkalmat meg hogy oda vissza mindenki ad mindenkinek mindent. ( mármint hogy mindkettőjükkel fogok szexelni meg orálozni is és ők is eljátszadoznak egymással)
Amikor viszont a barátnője orálozott engem, sokkal de sokkal jobb érzés volt és hamarabb is elmentem, utána mikor újra töltöttem a szex is sokkal intenzívebb volt vele, sokkal jobban élveztem.
Néhány napja volt ez és azóta is csak arra a szopásra tudok gondolni illetve a szexre.
4 éve vagyunk együtt barátnőmmel előtte voltam más csajokkal de egyik sem tudott úgy izgalomba hozni mint ez a csaj. Illetve eddig az alkalomig azt gondoltam hogy milyen jó a szex közöttünk. Kissé most megrendült bennem néhány dolog. Például hogy olyannal kéne lehet lennem akivel ennyire jó az ágyban. Pedig tudom hogy nem csak ez számít.
Sok helyen olvastam már meg sokaktól hallottam hogy a hármasozásnak vannak veszélyei és hogy ehhez hasonlók történhetnek, de jelenleg azt érzem hogy szívesebben szexelnék ezzel a csajjal mint a barátnőmmel.
Barátnőm azt mondta neki annyira nem jött be a bi oldal, így ő többet nem szeretne plusz egy csajjal.
Mit tegyek? Vagy mit tehetnék ebben a helyzetben?
24/f
Lehetőségeid száma végtelen. A kérdés, hogy megéri e bármelyik.
Szakithatsz, de nincs arra garancia, hogy a másik csajszi össze áll veled, így ott maradhatsz egyedül.
Megmondhatod a barátnődnek, hogy mi a helyzet, kereshettek rá megoldást, de közel sem biztos, hogy tolerálni fogja.
Lehettek szeretők, de ha az kiderül, lehetséges, hogy borul minden.
Én személy szerint azt mondom, hogy ha csak a szex miatt elgondolkoztál azon, hogy szakíts, tedd meg, mert nem szereted a párod úgy, ahogy kellene.
Alap esetben ennek közelebb kellene hoznia egymáshoz két embert, de itt szemmel láthatólag nem ez történt.
Egyébként meg az sem biztos, hogy a másik csajnak is hasonlóan jó élmény voltál te.
Amit jónak látsz...
Tudod, akinek van pénze majomra, legyen pénze banánra is, ergo mindennek vannak következményei...
"Én személy szerint azt mondom, hogy ha csak a szex miatt elgondolkoztál azon, hogy szakíts, tedd meg, mert nem szereted a párod úgy, ahogy kellene."
Ez nem lelki szerelem kérdése. Ha nem jó a szex, alapvető pillér hiányzik a kapcsolatból.
Ha valóban a jelenlegi barátnőd szereted és vele érzed magad jól (a szextől függetlenül), akkor maradj vele.
Emellett, próbáld befűzni az új csajt szeretőnek. Ha beválik és jobban passzoltok más téren is, akkor összejöhettek. Ha nem passzoltok, akkor legalább a szex jó volt.
Majd jönnek a morális megmondóemberek, de amint láthatod, sokszor tök random 1-1 dolgon múlik az egész kapcsolat. Lehet mondani, hogy a megcsalás nem szép, de a barátnőd is pont járhat úgy, hogy valakivel megismerkedik és tádám, másnak kidob, mert jobban megfogta.
Egyébként kíváncsiságból megnézném a 2 lányt, hogy külsőre milyen a különbség.
Nem azt mondta, hogy nem jó, hanem azt, hogy jobb.. a kettő nem ugyanaz. Sőt még le is írta, hogy eddig azt hitte jó.
Jobb pedig mindig van, az új mindig érdekesebb lesz. Nem véletlen az, hogy sokan szándékosan nem engednek az ilyen jellegű csábításnak..
Egyébként meg felmerülhetett volna elsőként a nyitott kapcsolat, vagy a 3 személy a kapcsolatban, de itt kb az történt, hogy a jobb szex miatt hajlandó lenne beáldozni az egész kapcsolatot, meg az elmúlt éveket.
Mi van ha a hétköznapokban a másik csak se annyira penge? Mindenkinek volt valamilyen helyzet, amikor jobban oda tette magát.
Több lehetőség van.
Szakítás.
Elnyomod magadban.
Beszélsz a barátnőddel.
A másik csajt szeretővé teszed, ha engedi.
Megpróbálsz további édesharmast elérni.
Egyébként fotó tényleg jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!