Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj ez ha nem érzem magam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ez ha nem érzem magam rosszul emiatt? 22/F

Figyelt kérdés

A barátnőm biszex, de a lányok csak szexuálisan vonzzák, kapcsolatot mindig fiúval tudott elképzelni.

Egyetlen egy lány van akivel kipróbálta, az egyik barátnője akivel akkor feküdtek le először amikor összehoztunk a lánnyal egy hármast. Aztán nemrég bevallotta, hogy a hármas óta néha külön kettesben is le szoktak feküdni.

És valahogy ez nem zavar engem, mivel egyáltalán nem hanyagol miatta, nem tölt vele különösebben sok időt, csak ugyan annyit mint bármelyik más barátnőjével. És nem zavar hogy szexelnek néha, sőt izgat is hogy amikor nem tudtam róla akkor is szexeltek.

Ez feltétlen probléma ha engem ez nem zavar?

2023. szept. 21. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

nem, minden rendben így

ha fiút is bevesztek, írj ;)

2023. szept. 21. 10:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez így jó, akkor egészségedre :) mindenki úgy élje a párkapcsolatát ahogy neki tetszik, ne aszerint hogy mások mint mondanak.
2023. szept. 21. 10:39
 3/6 anonim ***** válasza:
59%
Nem baj, de azért dugd meg a barátnőd barátnőjét is, ha jól néz ki....
2023. szept. 21. 10:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Erre milyen választ szeretnél kapni? hogy baj? vagy hogy nem baj?
2023. szept. 21. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez teljes mértékben tőled függ. Mi is hármasozunk a párommal, de ha ő nélkülrm lenne mással (vagy én) az nekünk biztos, hogy a megcsalás kategóriába tartozik.

Ha neked nem, és különösebben nincs is bajod vele akkor okés

2023. szept. 21. 12:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Elképzelem, hogy mit érezne a barátnőd, ha megismerné a fiúbarátodat, akivel hármasoztatok időnként a barátnőjével. Biztos vagyok benne, hogy nem zavarná jobban, mint téged.
2023. szept. 21. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!