Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elengedni magam ha emiatt rosszul érzem magam?
Általában magabiztos vagyok, szépnek tartanak és van egy egyéves kapcsolatom azzal a sráccal, aki nagyon szeret és akivel hosszútávon el tudom képzelni, bízom benne, jól megvagyunk. Viszont volt egy súlyos balesetem gyerekkoromban, ami miatt az egyik lábamon hosszú hegek vannak, és a jobb csípőm picit lejjebb van mint a bal. Ez egyáltalán nem látszik, viszont szex közben nagyon feszélyez, mert félek attól, hogy emiatt béna leszek, nem tudom majd jól használni a csípőmet (ezért voltunk eddig csak misszionáriusban, bár érthető módon barátom ki szeretné próbálni a lovaglókat is), és szégyenkezem emiatt. Tudom hogy elfogadja, de kipróbálni sincs bátorságom a félelmeim miatt és szerintem emiatt nem volt még orgazmusim sem.
19/l
Biztos látta már fürdőben, wellness közben, szerintem az 1 év misszionárius póz után legkevésbé sem fogja zavarni. :)) Legközelebb legyél top formában amikor szexeltek, érezd magad extra szexinek (új fehérnemű, smink, belőtt haj, tegyél zenét). A lényeg hogy szexisebbnek érezd magad a szokásosnál és akkor a mérleg hátha kiegyenlítődik. ;)
N.
egy éve vagytok együtt, gondolom egy ideje szexeltek is...
a balesetedről gondolom tud...
nem értem mi a probléma...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!