Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rosszul érzem magam emiatt. Mit csináljak? (szopás)
Figyelt kérdés
Tegnap leszoptam a barátomat,nem is tudtam az egészet bekapni pedig igyekeztem,sokszor véletlenül hozzáért a fogam és fél óra után ment csak el. Olyan rosszul érzem magamat most emiatt.2018. febr. 17. 16:30
1/6 anonim válasza:
Jaj,ne viccelj..Ezt mindenkinek tanulnia kell.Mindenki bénázik az elsőnél.Senki sem születik "szopóbajnoknak".:)
3/6 anonim válasza:
Én szopásnál el sem tudok menni.
22F
4/6 anonim válasza:
Ha lelkes vagy akkor nem lesz baj. Kitartás :)
5/6 anonim válasza:
Első volt?
Nem gáz,jobban örült hogy csináltad és picit bénáztál mintha nem csináltad volna.
6/6 anonim válasza:
Es? Ez mindenkivel elofordul, foleg az elejen. Ha csak nem mikropenisze van, te meg egy melytorok kiralyno, akkor tok normalis, hogy nem tudod bekapni az egeszet. Eleg kevesen kepesek ra, nincs evvel semmi baj. Az meg anlegjobbakkal is elofordul, hogy veletlen hozzaer a foguk neha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!