Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem mondja a pasim ha jó volt a szex vagy a szopás, akkor most valamit rosszul csinálok? 21/N
egy érzelemmentes tökfej.
visszakapod, de nem mész el..ez olyan mintha te lecumizod, de csak úgy ám, hogy nyalod a makkot 2-3x aztán otthagyod.
tényleg hú de nagyon figyel rád....
igenis mond meg neki, hogy figyelj nyalj már picit tovább vagy valami, mert én is szeretném hogy nekem is jó legyen.
Ez a férfi NEM figyel rád, ha képtelen vagy elmenni vele szimplán nyalás közben is.
Reformáljatok valamit, mert ha így marad, neked mindig hiányérzeted lesz, és magadban fogod keresni a hibát...pedig benne van, mert nem képes úgy felizgatni hogy orgazmusod legyen.
Háhhh itt megint azt fedezem fel, hogy bizonyos nők egyszerűen olyanokat elnéznek a párjuknak, hogy az hihetetlen. Oké, hogy minden más jó, meg "jaj de szeret, meg szeretem" de ha a szex nem olyan, nincs orgazmus, csak megszokás az egész, és 10 perc, aztán alvás...mi értelme?!
Itt jön képbe az, hogy sok nő vna így, de nem mer lépni, a másik hogy ezmiatt hogy töketlenekkel vannak együtt, azok a férfiak szívnak az ismerkedés sivatagában, akikben ott az ambíció, de nem találnak lányt, mert sokak inkább kínlódnak egy kapcsolatban minstem véletlen is megismerjenek egy új férfit.
(itt is van kivétel: az én ex barátnőm bizony kilépett a kapcsolatból mással, 2.5 év után közölte, hogy bocs de nem, van más. Szuper. De megtette! volt benne bátorság. Más dolog h én maradtam a kút legalján, ő meg éli világát az új szerelemben)
Próbáld ki mással :) akár velem :) lehet az a baj , nem izgat fel elèggè tèged :)
Hmm , és hogy szereted ? :)
Nem tudom, de mivel ma jófej vagyok, feláldozom magam és kiderítjük... :D
Egyébként a legnagyobb gond nálatok pont a kommunikáció hiánya. Ezt eredményezi a sok vv-n elnőtt sügér ember, akikbe semmiféle kultúra nem fejlődött ki az évek alatt.
3-as tökéletesen leírta a hitvány valóságot. Az, aki mindig magában keresi a hibát, meg is találja, mivel senki sem tökéletes De: a hiba nem biztos, hogy benned van, csak a párod akarja elhitetni veled, hogy neki ne kelljen foglalkoznia önmagával.
Jaj, remélem érthető volt.:)
34/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!