Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Soha nem mondja a pasim ha jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem mondja a pasim ha jó volt a szex vagy a szopás, akkor most valamit rosszul csinálok? 21/N

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a problémám, hogy soha semmit nem mond utána, se azt hogy jó, se azt hogy rossz, egyszerűen SEMMIT! Csak akkor mond valamit ha rákérdezek, rosszat akkor soha nem mond. Mindig eljuttatom a csúcsra kivétel nélkül, mindig figyelem mi esik neki jól, tudom hogy szereti, ha leszopom nagyon de nagyon figyelek rá hogy ne fogazzak és hogy bő nyállal is csináljam,használom hozzá a kezem is mert úgy szereti. Vissza is kapom mindezt tőle,csak én soha nem élvezek el,pedig képes vagyok hüvelyi orgazmusra, csiklósra is, azt is tudom hogyan szeretem, de egy szopás és egy menet vagy kettő után szunya. Mit tegyek?
2017. jan. 28. 07:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk egyformák,ha nem mondja hogy rossz volt akkor biztosan élvezte.:)De mi az ,hogy Téged nem juttat el a csúcsra?Erről kellene inkább beszélgetned vele,ha közben a csiklódat izgatod akkor sem?20/L
2017. jan. 28. 08:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Rengetegszer mondtam már neki, hogy hogyan szeretem de mindig máshogy csinálja.:/
2017. jan. 28. 08:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

egy érzelemmentes tökfej.

visszakapod, de nem mész el..ez olyan mintha te lecumizod, de csak úgy ám, hogy nyalod a makkot 2-3x aztán otthagyod.

tényleg hú de nagyon figyel rád....

igenis mond meg neki, hogy figyelj nyalj már picit tovább vagy valami, mert én is szeretném hogy nekem is jó legyen.

Ez a férfi NEM figyel rád, ha képtelen vagy elmenni vele szimplán nyalás közben is.

Reformáljatok valamit, mert ha így marad, neked mindig hiányérzeted lesz, és magadban fogod keresni a hibát...pedig benne van, mert nem képes úgy felizgatni hogy orgazmusod legyen.

Háhhh itt megint azt fedezem fel, hogy bizonyos nők egyszerűen olyanokat elnéznek a párjuknak, hogy az hihetetlen. Oké, hogy minden más jó, meg "jaj de szeret, meg szeretem" de ha a szex nem olyan, nincs orgazmus, csak megszokás az egész, és 10 perc, aztán alvás...mi értelme?!

Itt jön képbe az, hogy sok nő vna így, de nem mer lépni, a másik hogy ezmiatt hogy töketlenekkel vannak együtt, azok a férfiak szívnak az ismerkedés sivatagában, akikben ott az ambíció, de nem találnak lányt, mert sokak inkább kínlódnak egy kapcsolatban minstem véletlen is megismerjenek egy új férfit.

(itt is van kivétel: az én ex barátnőm bizony kilépett a kapcsolatból mással, 2.5 év után közölte, hogy bocs de nem, van más. Szuper. De megtette! volt benne bátorság. Más dolog h én maradtam a kút legalján, ő meg éli világát az új szerelemben)

2017. jan. 28. 08:19
 4/10 anonim ***** válasza:
9%

Próbáld ki mással :) akár velem :) lehet az a baj , nem izgat fel elèggè tèged :)

Hmm , és hogy szereted ? :)

2017. jan. 28. 09:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. jan. 28. 09:22
 6/10 anonim ***** válasza:
vele vagy nem? valami mégis megfogott benne
2017. jan. 28. 09:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha ő nem veszi figyelembe hogy Neked hogy jó akkor önző dög.
2017. jan. 28. 11:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de mivel ma jófej vagyok, feláldozom magam és kiderítjük... :D

Egyébként a legnagyobb gond nálatok pont a kommunikáció hiánya. Ezt eredményezi a sok vv-n elnőtt sügér ember, akikbe semmiféle kultúra nem fejlődött ki az évek alatt.

2017. jan. 28. 11:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

3-as tökéletesen leírta a hitvány valóságot. Az, aki mindig magában keresi a hibát, meg is találja, mivel senki sem tökéletes De: a hiba nem biztos, hogy benned van, csak a párod akarja elhitetni veled, hogy neki ne kelljen foglalkoznia önmagával.

Jaj, remélem érthető volt.:)

34/n

2017. jan. 28. 14:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Hidd el, hogy nyafogna, ha valami nem tetszene neki! Amúgy meg ha nem ért a szóból, akkor meg mutasd meg neki, hogy mit akarsz! Ne hagyd már magad! Te majd mindig nagy bőszen szopsz, meg mindent megteszel a kedvéért, ő meg bendzsózgat valamit rajtad és akkor annyi, mindegy, hogy az neked jó-e, vagy sem, mert ő visszaadta?! Adta a francokat! Te leszopod, akkor elmegy, aztán szex, akkor is, te megy egyszer se?! Ez azt jelenti babám, hogy lóg neked 2 orgazmussal! Akkor mit is adott vissza?!
2017. jan. 29. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!