Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfétises fiúk ti milyen harsinyát szerettek a párotokon?
Figyelt kérdés
Párommal szeretjük a szexuális életünkben a lábfétist alkalmazni "footjob" és sok féle harisnyával verte már ki nekem de kiváncsi lennék kinek milyen harisnya jön be vagy hozza lázba2023. szept. 20. 16:20
A kérdező szavazást indított:
mikor a partner veri ki neked úgy elélvezni
Vagy mikor ti élveztek a lábára vagy talpára
22 szavazat
1/15 anonim válasza:
A barátom lábfétises nem harisnyafétises így mi mezítláb csináltuk. L.
2/15 anonim válasza:
Fekete harisnya a legjobb, vagy necc :P
(Ugyanitt harisnyát és talpképeket felvásárlok)
3/15 A kérdező kommentje:
#1 én értem én is nagy imádója vagyok a csupasz lábaknak szeretem naturba is mezitláb de valamikor lázba hoz mikor ki lakkozza a körmét és úgy bújik bele harisnyába volt mikor munka előtt láttam frissen ki volt lakkozva a körme és fekete harisnyába volt rögtön mondtam neki most azonnal verje ki nekem lábbal mert 2in1 hozott lázba
2023. szept. 20. 16:32
4/15 sipekilaci válasza:
Harisnya nélkül!! Csakis mezítláb!!
5/15 anonim válasza:
Combfix 👌 lehet fekete vagy testszínű
6/15 anonim válasza:
Hosszanti bordàzott fekete vèkony pamut.
7/15 anonim válasza:
Fekete harisnya tűsarkúval vagy combcsizmával.
8/15 anonim válasza:
Testszinű, akár combfix vagy harisnyanadrág.
9/15 anonim válasza:
Testszinű harisnyazokni, combfix és 8-10 Den es harisnyanadrág avagy latex nadrág és arra élvezni a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!