Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lábfétises srácok, titeket mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lábfétises srácok, titeket mi izgat legjobban?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy pasival, aki lábfétises, párszor már randiztunk, lehet hétvégén együtt leszünk. Mit csináljak, hogy izgassa a lábam? Titeket mi izgat, a látványa vagy a szaga? :D Megkérdeztem, azt mondta, az taszítja, ha büdi, de szereti, ha van egy kis természetes szaga. De én ezt nem értem, ezt hogy csináljam? :D
2023. júl. 25. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég sokféle vonzódás létezik a lábhoz, és mindenkié más. Ezt csak ő tudhatja, neki mi jön be.
2023. júl. 25. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ő, vegyél föl egy nylon zoknit vagy harisnyát, attól természetes illata lesz a lábadnak...
2023. júl. 25. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem a látványa, és az érintése. Hogy csókolgathassam, nyalogathassam a szép női talpakat. Szerintem mosd meg simán. Ne az elején kísérletezgess ezzel. Főleg úgyis a látványa, érintése fogja izgatni.

Bár nekem lenne ilyen barátnőm...

2023. júl. 25. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pl.: klumpa, flip-flop hordása, amiből ki-be bújtatod a lábadat e jelenlétében. Amikor beszélgettek, kamuzd, hogy "itt" (értsd: egy ponton) fáj a lábad: megnézné-e? Ha megnézi, akkor pl.: kezd simogatni a lábfejeddel/talpaddal a személyt:).
2023. júl. 25. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kilakkozod és ráhúzol egy olyan combfixet amire gerjed a fószer, lábbal kivered neki, hagyod hogy szagolgassa stb.
2023. júl. 25. 22:48
 6/6 anonim ***** válasza:
És fotókat nem adsz el?
2023. júl. 29. 22:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!