Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a problémám lenne, hogy van egy pasi aki tetszik, de lábfétise van és azt mondta hogy rakjam a mogyorói közé a lábam. Engem ez elborzaszt. Szerintetek adjak neki egy esélyt, vagy ne?
Figyelt kérdés
#lábfétis2023. aug. 27. 18:33
1/8 anonim válasza:
Ami neked nem tetszik arra mondj nemet, én is lábfétises vagyok, senkire nem erőltettem rá soha.
23/F
2/8 anonim válasza:
Ha neked ez nem fér bele, akkor ne adj neki esélyt.
3/8 anonim válasza:
Ne menj ebbe bele, ha nem jön be a téma, mert csak bünti lesz mindketőtöknek. Nem lenne benne semmi élvezetes így.
4/8 anonim válasza:
Se a pasi se a nő ne csináljon olyat ami nem tetszik neki. Semmi értelme..
5/8 anonim válasza:
Kérd meg hogy élvezzen a lábadra
6/8 anonim válasza:
Szerintem először probálkozz azzal hogy te is kérsz valamit, hogy kölcsönös legyen. Ha nem megy bele mert cask magának akar akkor hagyjad, ha belemegy csináljátok és meglátod hogy birható e!
7/8 anonim válasza:
Ha ezt itt kell megkérdezned, akkor gondok vannak.
8/8 anonim válasza:
Szerintem semmi rossz dolog nincs benne ezt még én is bevállalnám.
Van ettől rosszabb is úgy gondolom.
Figyelj a lehetőség mindig megvan, hogy ha tovább fokozódik a helyzet legfeljebb nem-et mondasz, hogy ez már neked nem fér bele aztán kultúráltan abbahagyjátok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!