Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mélytorkozásnál,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mélytorkozásnál, szájba vagy titokra menjen inkább a sperma?

Figyelt kérdés

2023. szept. 19. 23:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

18-as igen nekem is az első bnőmet úgy kellett mindig noszogtatnom.. 18 volt én 19... létezik hogy 18 éves csajszit neked noszogtatnod kell.. de mikor elkezdtük meg néha átváltott huncut csajjá aki brmit megtesz :D

nagyon fura dolgok léteznek

2023. okt. 14. 07:54
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond, ha olyan pasit keresel aki nem szeret szexelni, csak ne keserítsd olyannak a szexuális életét, aki meg szeret szexelni.

2023. okt. 16. 11:12
 23/29 anonim ***** válasza:
csomó ember nem illik össze és mégis együtt vannak.. kompromisszum kell.. ha csak összeillő párok lennének akkor a számuk lenne vagy 1000
2023. okt. 16. 13:30
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a kompromisszumban igazad van, csak általában az ilyen nők "undorító a sperma és nem vagyok hajlandó még hozzáérni se" semmi kompromisszumra nem hajlandók ...

2023. okt. 16. 14:58
 25/29 anonim ***** válasza:
59%
Az én párom eléggé bdsm kedvelő én nekem viszont nem ez a világom én szeretkezni akarok. Nem jön be a kikötözés meg a seggcsapkodás és a hajhúzás. Szeretkezni csókolózni hevesen. A barátom így fogadott el és miattam megváltozott
2023. okt. 16. 15:24
 26/29 anonim ***** válasza:
59%

torokra? ki akarod nyírni a lányt?

rossz ötlet...

2023. okt. 17. 09:54
 27/29 anonim ***** válasza:

Miért nyírná ki? :)

Semmi baja nem lesz. Sőt, sokkal kevésbé találkozik a spermával. Rögtön lemegy.

2023. okt. 17. 10:48
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez is ok. lehet, ha nektek így jó, de normális esetben, neked is változnod kellene, hogy a barátodnak is jó legyen, az lenne a normális.

Persze, ha nektek most jó, az a ti dolgotok, meg a barátodé (főleg az övé), de általánosságban a kompromisszum az az, hogy mind ketten engednek, bevállalnak nekik nem tetsző dolgokat a másikért.

2023. okt. 18. 09:52
 29/29 anonim ***** válasza:

Párom nem rajong a nyelésért emiatt a szopásért sem, de ha nagyon szépen megkérem leszop úgy hogy magamba nézek.

Én 21F párom 19F. De ez így volt amikor 16 volt is.

2023. dec. 2. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!