Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mélytorkozásnál, szájba vagy titokra menjen inkább a sperma?
12,akkor Te soha ne sexelj,ha Neked ez undorító!
De amikor a pasid,férjed kinyal,az nem undorító neked,fogadjunk!
Ha kapni szeretnénk,akkor sztem adni is kell az ágyban,nem gondolod?
A nők 90% le is nyeli, mert ez a legtisztább nekik, nem gond ez neki, nyalásnál is szájába kerül a puncinedved, az is olyan, de, ha te nem veszed szádba a spermát az a te jogod, csak tudd, hogy a többi nő nem így van vele.
fú én most őszintén a creampiet próbálnám ki.. de dühít hogy nap közben ilyenekre gondolok.. nekem msot tanulnom kéne xd
24 f
14 es az a különbség hogy mi férfiként elfogadjuk ezt.. és tudatjuk veletek. illetve hogy ti nem vagytok olyan sűrűek.. + monndjuk nektek hogy jó.
Abban az esetben ha az összes férfi nem szeretné.. és lenne köztünnk is vagy 5% aki megteszi.. akkor egálba lennénk.
A probléma az hogy nálatok 5% csinálja.. nálunk meg vagy 95% :DD ebből ez az örökké tartó "vita"
A nőknél is csinálja a többség, nekem volt pár csajom, mind nyelte, soha nem volt gond ebből, inkább van egy pár aki nem szexkedvelő, de az keresse meg a hasonló férfi párját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!