Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mélytorkozásnál, szájba vagy titokra menjen inkább a sperma?
Oly mindegy, így is, úgy is lenyelem.
Volt már, hogy az arcomra ment a sperma, persze az már nem volt kellemes, amikor a szemembe is jutott belőle, de hát a szex márcsak ilyen.
Jó adni és jó kapni. 😁
Mindig oda ahova a párom szeretné
Szájba, arcra, mellemre, popsimra, puncimra
Nálunk játszik minden 😄
Van sok nő, aki nem szereti ha a szájába élveznek.
Meglepődve olvasom, amikor nők azt állítják itt a GYK-n magukról, hogy imádnak szopni és engedik, hogy a pasi a szájukba élvezzen.
A valóságban pedig mégsem ez történik. Nem szeretik a sperma ízét és állagát sem.
Ki érti ezt?
Ez kb. olyan, mit az itt irogató nagyszájú fiúk, akik dicsekednek a farkuk méretével szextudásukkal, a valóságban meg jó ha 15 cm a farok és még bénák is.
A nők többsége lenyeli, akkor te pont azokkal voltál akik nem, de azért itt is az olvasható, hogy lenyelik, még, ha nem is bizonyítottan mind nő a válaszoló.
Aztán az is lehet én meg pont olyan nőkkel voltam akik lenyelik, de az is igaz, hogy a baráti társaság férfi tagjaival kibeszéljük a nőinket és ott mindenki nyeli, a párom barátnői is.
Nézz utána jobban ennek a dolognak.
Megoszlanak ebben a nyelés témában a vélemények.
Pár éve itt a GYK-n sok olyan válasz volt a nőktől, hogy fúj, ők bizony nem nyelnek, sőt még szájba sem engedik a spermát, mert nyúlós, keserű.
Most meg csak olyat olvasni, hogy nyelik a spermát, szeretik az ízét.
Aztán amit te írtál, hogy a baráti társaság férfi tagjaival megbeszélitek azt, hogy kinek nyeli a spermát a párja és mindenki azt állítja, hogy az ő párja nyeli, az is lehet, hogy nem akarnak egymás előtt felsülni, ezért mondják azt, hogy nyeli a párjuk.
De mindegy is, szerintem nem sok nő szereti a spermát.
Akkor lehet én vagyok a szerencsétlen, mert eddig, akikkel voltam abból is csak egy volt, aki talán háromszor nyelt, aztán többször nem.
A többiek egyáltalán nem nyeltek, sőt még szájba sem engedték.
Pedig nem cigizek, nem kávézom, alkoholt sem iszok,nem eszek olyasmit, hogy pocsék lenne a spermám íze.
Hát így jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!