Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lenyelni a spermát mélytorkozás közben?
Figyelt kérdés
A kérdésem igazából arra irányul, hogy ad bármiféle plusz élvezeti faktort a passzív (fogadó) félnek,ha mélytorkozás közben nyeli le az adagot és nem csak sima orálnál?
Hallottam régebben pár embertől,hogy ők kifejezzen imádják, de sosem tudtam megfejteni,hogy mi benne a jó.
Nálam nincs olyan hogy nem nyeli,ha kell szoritom ra az arcát a pasinak..S ha kijebb akarja húzni amikor jön kap egy pofont..Akkor az orrán is az jön ki..
2022. máj. 8. 02:07
2/22 A kérdező kommentje:
Igazából nem ez volt a kérdés,de azért köszi a választ :D
2022. máj. 8. 02:11
3/22 anonim válasza:
Nekem is volt olyan pasim aki úgy tett mint az első (L)
2022. máj. 8. 05:36
4/22 anonim válasza:
A mélytorkozás az egyfajta kényszer is, mivel a torkodig nyomják le a pipilőt. Ilyenkor általában nem húzzák ki, hanem tövig betolja az aktív fél a farkát amikor elélvez.
Sima orálnál te irányítod hogy meddig menjen le, milyen tempóban stb.
A lenyelés pedig ember függő. Aki alapból nem engedi, az mélytorok közben sem fogja, de az ritka, hiszen mint írtam, itt a torkod van megdugva gyakorlatilag, szóval valahol egyfajta,,elvárás" is, hogy lenyeld.
2022. máj. 8. 07:25
5/22 anonim válasza:
Mélytorkozásnál a torkodban van a fütykös vége, és egyenesen a torkodba kapod az anyagot. Olyankor túl sok választásod nincsen. Főleg nincs, ha a fejedet rászorítja a másik a farkára, és úgy élvez el. Vagy lenyeled, vagy lenyeled.
2022. máj. 8. 09:11
6/22 anonim válasza:
Örülj ha egyáltalán megy a mélytorok. Én kipróbáltam de nem ment le. Kisfarkút meg nem találtam akivel...
2022. máj. 8. 10:13
7/22 anonim válasza:
Utolsó!Lemegy az mindenkinek..Eddig nem volt olyan pasi /nő aki ha suopta nem ment volna le neki..Jo volt aki sirt pasi létére volt aki azt mondta nem fog menni de eddig mindnek lement..S annyi g.cim van hogy az orrukon jött ki.
2022. máj. 8. 16:49
8/22 anonim válasza:
#7 más szóval minden partnereddel erőszakos voltál aki nem akarta a torkában a farkad.
Rohadt önzőnek hangzik, hogy valaki már a könnyeivel küszködik, de te még tolod tovább.
2022. máj. 8. 17:10
9/22 anonim válasza:
Én jobban szeretem, ha a mélytorkozás végén a számba engedi a partnerem, nem a torkomba, mert így jobban érzem az ízét a nyelvemen, ami baromi finom általában.
2022. máj. 8. 18:50
10/22 anonim válasza:
8!Nem önző..Nőknél vigyáztam .De az a pasi aki szopik az a szemembe nem pasi,az egy szolga s azt csinálja amit mondok..Ezt vállalta aztal hogy a férfi mivoltját kidobta a szemétbe. amugy meg utana jól seggbedugtam őket. attól nyugodtabbak lesznek..Vagy épp nem látjuk többet egymást.Nekem jó volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!