Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb lenyelni a spermát mélytorkozás közben?
A kérdésem igazából arra irányul, hogy ad bármiféle plusz élvezeti faktort a passzív (fogadó) félnek,ha mélytorkozás közben nyeli le az adagot és nem csak sima orálnál?
Hallottam régebben pár embertől,hogy ők kifejezzen imádják, de sosem tudtam megfejteni,hogy mi benne a jó.
"sosem tudtam megfejteni,hogy mi benne a jó."
Kinek a szempontjából kérdezed, a szopó, vagy a szopató szemszögéből, hogy jó-e?
Én nem tudok mélytorkozni, biszex férfi vagyok, volt csaj például, aki rendszeresen töbig szopott engem, és ahogy spricceltem, folyamatában nyelte és próbálta közben is szopni, eszméletlen jó nekem így! Ha elélvezek, továbbra is kell nekem az inger még vagy 1-2 percig.
De hogy a csajnak mennyire volt jó, nem tudom, ennek már sok éve. Szeretett örömet okozni nekem ilyenformán, és lehet, hogy csak ezért csinálta így. Én meg szívesen nyaltam a punciját.
Visszatérve a melegszexre: én viszont eleve nem tudok mélytorkozni, ellenben imádok szopni -béár ez partnertől erősen függ nálam-, imádom a g3cit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!