Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyi manapság itt a támogatós kérdés és annyi ezzel kapcsolatban az ellenszenv, hogy megkérdeném, hogyha ilyen megkeresést kapnátok Nők akkor mi lenne a reakciótok?
Kifejtek egy fantáziát:
Támogatásért/pénzösszegért cserébe azt kérné a férfi, hogy kinyalhasson titeket. Nyilván csak szimpátia alapján és nem kérne viszonzást és szexet sem. Csak szimplán azért fizetne, hogy orálisan kielégíthessen. Ő maga beéri a tapasztalattal.
Én magam úgy gondolom, hogy nem változna és ugyanúgy ellenszenvet éreznétek.
Nalam aztán probalkozhatna. Nem szeretem ha nyalnak. Ugyhogy szerintem tudod a választ.
N
Hát te igazán félresikeeültél ha nem szereted ha nyalnak.
Sajnálom azokat a férfiakat, akik eddig az utadba kerültek.
Es azokkal a férfiakkal mi van akik nem szeretik ha szopják őket? Akkor sajnálod a nőket is? 🤣
Olvastam már itt, olyat, hogy egy nő panaszkodott, hogy nem szereti a párja a szopást.
Úgyhogy van ilyen.
Na, az ilyen nőket is sajnálom.
Felőlem sajnalkozhatsz, sokra nem mész vele. 🤣
Sajnálom, hogy ilyen hozzááslású vagy.
Rosz a heje - írásom is. Aba nem akarsz bele?
Én nem kötöttem bele semmibe. Te vagy aki beszóltál nekem🤣 csak reagáltam a kommentedre amit nekem cimeztél. Most akkor engem hozol ki hibásnak? 🤣 nagy bajok vannak nálad a toronyban már látom 🤣
Jaj, de felvetted ezt a torony beszólogatós dumát.
Nagy divat lett itt és a facebookon alkalmazni.
Na, húzzál innen te nagyon okos!
Remélem anyád csuklik?
Mert emlegettem rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!