Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
No Nut November 2023-as kihívás?
Én ismét tervezem újra a NNN kihívást megcsinálni. A lényeg, hogy 30 napig nem maszturbálsz egész novemberben, tavaly meg is csináltam, és írtam naplót is erről.
Meg szeretném kérdezni, hogy itt valaki más is csinálta az NNN-t?
Az a naplók omoly lehet
Nov. 01: Ma nem vertem ki
Nov. 02: Ma nem vertem ki
Nov. 03: Ma nem vertem ki
-
-
-
Nov. 16: Ma nem vertem ki
-
-
-
Nov. 30: Ma nem vertem ki
Egészségedre bro' ha te ettől érzed magad jobban, de nekem eszem ágában sincs megvonni magamtól a jót 😄
#3 kihagytál a naplóból pár napot, aszongya'
Nov. 08.: jött éjszaka a g.citündér
Nov. 09.: már megint bedurrantam éjszaka a nadrágba
Nov. 29.: már nincs olyan gatyám amit éjszaka ne durrantottam volna tele 😄
#3: Kiköptem az italom úgy felnevettem😂
N
No Nut November: Incel kisfiúk vergődése, akik nem képesek normális arcszőrzetet növeszteni, hogy az eredeti No Shave November kihívást megcsinálják.
További irónia, hogy a No Shave November a prosztatarákra és a szűrés fontosságára akarta felhívni a figyelmet. Az pedig köztudott, hogy a tartós ejakuláció hiány növeli a prosztatarák kockázatát.
Szóval kisfiúk: nyugodtan kínlódjatok, hogy nem recskáztok egy hónapig, csak aztán majd ne sírjatok, ha rákosak lesztek.
Részemről én nem fogok borotválkozni Novemberben, ellenben rendszeresen fogok szeretkezni a feleségemmel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!