Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
No Nut November 2023-as kihívás?
Én ismét tervezem újra a NNN kihívást megcsinálni. A lényeg, hogy 30 napig nem maszturbálsz egész novemberben, tavaly meg is csináltam, és írtam naplót is erről.
Meg szeretném kérdezni, hogy itt valaki más is csinálta az NNN-t?
16#
Kirakhatja fészbukra, ha végigcsinalta
#9: Érdekes a linkelt cikk, de azért a hitelessége megkérdőjelezhető. Egy kijelentésen kiváltképp fennakadt a szemem:
"A szakáll ugyanis természetes toxinszűrő, olyan dolgokat képes kiszűrni mint a pollen, por stb."
Ezzel az a baj, hogy nem is igaz, és ha igaz lenne, akkor sem lenne hatékony. A pollen, és a por jóval kisebb szemcséjű annál, mint hogy az arcszőrzet képes legyen megszűrni. Nyilván egy kis részét meg tudja szűrni, amennyiben a levegő a szakállon áramolna át, de ez elenyészően kis része, és gyakorlati haszna nincs. Már csak azért sincs, mert a levegőt nem a szakállon keresztül vesszük. Levegővételkor ebből az állítólagos szűrőhatásból semmi nem érvényesül.
Apró kötözködés: a pollen és a por pedig nem toxinok, hanem allergének.
"Továbbá csökkenti a pattanások kialakulásának esélyét"
Fiatalabb koromban volt szakállam. Amikor megváltam tőle, a legfeltűnőbb különbség az volt, hogy megszűntek az arcomon a pattanásaim...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!