Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ebbe bele menni?
Sajnos párommal nem olyan az életünk, mint elterveztem.
Eddig tartottam magam, hogy nem csaltam meg.
De most van egy barátja akivel nagyon jóban vagyunk és hát... kémiai is megvan úgy érzem.
Próbáltam magamba elnyomni az érzést de minél többet látom annál rosszabb.
Pedig páromat nem akarom megcsalni, elhagyni meg nem tudom.
Mivel lehet ezt a helyzetet orvosolni?
Pont az, hogy nem akarok megcsalni.
Mert szexből kapok reggel/este amennyit akarok.
Tetszettek haverjai, találkoztunk is. Voltunk olyan helyzetben is, hogy fülig pirultunk. De sosem fordult meg a fejembe, hogy más is lehetne.
Most meg... mettingen is azon jár az eszem, hogy milyen lenne hozzá érni... megcsókolni...
Beteges tudom... főleg, hogy fiatalabb is nálam. Nem is az esetem. De valamiért most nagyon vonz.
Most 3-4 hétig nem találkoztunk. Hétvégén újra meglátogatta párom... és ahogy rám nézett... és idős csitriként ugrok ilyenre... szánalmas.
"idős csitriként ugrok ilyenre... szánalmas."
Nincs benne semmi szánalmas. Egyszerűen éhes vagy, és a srácnak kajaillata van - csak érzelmi értelemben. Teljesen normális.
A szex meg fog történni a sráccal, csak idő kérdése mikor estek egymásnak és ezt szerintem Te is tudod, érzed.
A kérdés igazából hogy mit szeretnél tőlünk, a megerősítést, vagy hagyjuk jóvá, vagy egyszerűen a lelkiismeretednek kell, hogy lásd mi is megtennénk?
Amúgy a srác mennyivel fiatalabb, miért érzed magad idős csitrinek hozzá?
Közel 10 évvel fiatalabb.
Kerülöm amennyire lehet. Nem csevegek vele. Találkozást próbálom korlátozni.
Sosem jöttek be a fiatalabb pasik. Mindig 10-15 évvel idősebbekkel kezdtem. De most ő…
Maga az elv miatt nem akarok tőle semmit. Hogy kapcsolatom van.
Azt kellene előbb lezárni.
Csak sajnos párom is bánt olyan dolgokkal ami miatt úgy vagyok, hogy miért is ne…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!