Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes ebbe bele menni?
Sajnos párommal nem olyan az életünk, mint elterveztem.
Eddig tartottam magam, hogy nem csaltam meg.
De most van egy barátja akivel nagyon jóban vagyunk és hát... kémiai is megvan úgy érzem.
Próbáltam magamba elnyomni az érzést de minél többet látom annál rosszabb.
Pedig páromat nem akarom megcsalni, elhagyni meg nem tudom.
Mivel lehet ezt a helyzetet orvosolni?
4 éve vagyunk együtt, ebből 2 éve élünk együtt.
Jobban szereti a piát, mint a munkát. Ezért elég sok kölcsön halmozódott fel. Ha otthagyom, akkor b@szik ezeket vissza fizetni. Így még látok némi esélyt arra, hogy rendezzük a kölcsönt.
Nem akarlak elszomorítani, de a kapcsolatotok már meghalt. Vagy most vagy később, de vége lesz és a pia miatt lehet hogy a kölcsönöknél nagyobb bajok is lesznek..
Csak ezért ne maradj vele, vagy változzon meg vagy maradnak a külön utak..
"Ha otthagyom, akkor b@szik ezeket vissza fizetni. Így még látok némi esélyt arra, hogy rendezzük a kölcsönt."
Ezek hivatalos kölcsönök, amik téged ugyanúgy terhelnek, és attól tartasz, hogy ha nem vagy ott mellette, akkor mindketten megszívjátok miatta, ha jól értem.
Tehát azért amiért ő trehány, alkoholista és tartozásai vannak, ezért te bünteted magad azzal, hogy rabolod a saját időd egy ilyen ember mellett?
És ettől függetlenül ha már más pasi akkor pont a barátjára másznál rá? Mert akkor te sem vagy normális..
"Tehát azért amiért ő trehány, alkoholista és tartozásai vannak, ezért te bünteted magad azzal, hogy rabolod a saját időd"
Ha jól értettem, az a baja, hogy ő is adós a csávó miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!