Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes még örömlányhoz menni?
1x voltam, annyi volt az egész, hogy fürdés után szájjal felállította, aztán meglovagolt, 10 perc alatt végeztünk.
Még mindig szűznek érzem magam, mert én kb. nem is csináltam semmit, csak feküdtem.
Érdemes még mennem?
Tetszeni tetszett a dolog, csak rövid volt meg drága.
Ha van rá pénzed, akkor érdemes, járj sokhoz, tapasztalt leszel és utána már te irányítasz, jól meg dugod őket, a te élvezeted fog érvényesülni.
A háznál szolgáltatók, ha karnak keresnek havi 2-4 milliót tisztán, adjanak is valamit a pénzért, nem csak 10 percet.
1!
Te sem vagy 100-as. A krvázás szex, akkor is ha neked nem tetszik.
És ha azt mondta, hogy nagyon jó pasi vagyok, nem is hitte el, hogy még nem voltam nővel, azt hitte csak vicceltem amikor mondtam neki, és ilyen fukboynak hitt, meg dícsért, a testemet is, hogy szépen ki van dolgozva, látszik, hogy edzek. Nagyon bejövök neki. És azt mondta, hogy cuki meg aranyos vagyok.
Amint beléptem az ajtón már mondta is, meg mesélt történeteket is, hogy milyenek szoktak hozzá járni és meg van lepődve, mert én olyannak nézek ki akin lógnak a lányok és rendes is vagyok. Személyes történetet is elmesélt, azt mondta hogy bízik bennem, másnak nem szokott ilyet elmondani. Mondta, hogy járjak el normális helyekre, ott feltudok szedni lányokat, sokan örülnének ha ilyen barátjuk lenne mint én, szerinte a legtöbb lány gerjed rám, és simán menne, csak ismerkednem kellene és nyitottabbnak lennem.
Nem erőltette, hogy menjek hozzá, azt mondta, hogy ha tetszett és szeretnék akkor nyugodtan jöhetek még, ő örülni fog nekem.
Ez mind igaz lehet, tényleg jól nézek ki, jó pasi vagyok, vagy csak azért mondta, hogy menjek hozzá máskor is?
7!
Csak nyalta a segged, na nem szó szerint. Minden vendégének ezt mondja.
Mit értett normális helyek alatt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!