Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes még örömlányhoz menni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még örömlányhoz menni?

Figyelt kérdés

1x voltam, annyi volt az egész, hogy fürdés után szájjal felállította, aztán meglovagolt, 10 perc alatt végeztünk.

Még mindig szűznek érzem magam, mert én kb. nem is csináltam semmit, csak feküdtem.

Érdemes még mennem?

Tetszeni tetszett a dolog, csak rövid volt meg drága.

2023. márc. 29. 15:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
60%

Számomra nem. Az hogy pénzért feküdjenek le velem, az nekem olyan érzés, mintha ingyen nem lennék elég jó, hogy lefeküdjön, vagy szexeljen velem egy csaj.

Azért mindenki felé nem mondana ilyent egy prosti hidd el, mint amiket írtál kérdező. De azért oszd el kettővel, ne kell mindent elhinni neki.

2023. márc. 29. 16:21
 12/28 anonim ***** válasza:

9!

Hát ja, jó nagy hülyeséget mondott ezzel. De lehet ilyen keresztény fesztiválra gondolt :D

2023. márc. 29. 16:24
 13/28 anonim ***** válasza:

11

Akkor ugye senkivel nem szexelsz, mert minden esetben fizetsz érte.

Azt mondja, amit a kuncsaft hallani akar.

2023. márc. 29. 16:25
 14/28 A kérdező kommentje:
Meg azt mondta, hogy "nagy méreted van, nem tudom mondták-e már"
2023. márc. 29. 16:28
 15/28 A kérdező kommentje:
Illetve, hogy hamar elmentem, szeretett volna más pózokat is kipróbálni velem.
2023. márc. 29. 16:30
 16/28 anonim ***** válasza:

14!

Ez meg a másik. Azért mondta ezt, mert ezt akartad hallani.

2023. márc. 29. 16:31
 17/28 A kérdező kommentje:
Igazából nem szoktam mérni, olyan 15-16 cm lehet, nagyon max 17, ez nagynak számít?
2023. márc. 29. 17:08
 18/28 anonim ***** válasza:

Bocsi, de nem egy órát fizettél ki? Oké, elintézett tíz perc alatt, tíz perc a fürdés...de még akkor is ott van 40 perc. Nem mondod, h beszélgettetek? :) Azt máskor is tudsz, ingyen, nőkkel...

Miért nem kérted, h újra elégítsen ki, vagy miért nem akartad te megérinteni őt, hátha megint felizgat és akkor lehet szexelni újra!

2023. márc. 29. 17:43
 19/28 anonim ***** válasza:

"És azt mondta, hogy cuki meg aranyos vagyok."

A nők a kisgyerekekre és a kutyákra mondják ezt, meg a pasikra, akik nem lehetséges fiúbarát kategória (tehát akikkel nem járnának). Tapasztalataim alapján. Ne éld bele magad, csak kedves akart veled lenni!

2023. márc. 29. 17:45
 20/28 A kérdező kommentje:

Nem egy órát fizettem.

Többször is megemlítette, hogy szerinte nagyon aranyos, hogy így zavarban vagyok, meg ilyen félénken reagálok mindenre.

2023. márc. 29. 18:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!