Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes még örömlányhoz menni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még örömlányhoz menni?

Figyelt kérdés

1x voltam, annyi volt az egész, hogy fürdés után szájjal felállította, aztán meglovagolt, 10 perc alatt végeztünk.

Még mindig szűznek érzem magam, mert én kb. nem is csináltam semmit, csak feküdtem.

Érdemes még mennem?

Tetszeni tetszett a dolog, csak rövid volt meg drága.

2023. márc. 29. 15:27
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Utána ezt elmondta az összes többi vendégnek.
2023. márc. 29. 18:10
 22/28 A kérdező kommentje:
Illetve személyes történetet is mesélt. A hirdetésnél az van, hogy életkora 20+, de nekem elmondta, hogy pontosan hány éves. (kérdezés nélkül)
2023. márc. 29. 18:24
 23/28 anonim ***** válasza:

22!

Mi volt a személyes sztori?

Plusz 5 évet rá kell számolni. Nekem is elmondta egyszer egy krva a valódi életkorát. Na és aztán?

2023. márc. 29. 20:58
 24/28 anonim ***** válasza:
Akkor vedd feleségül őt, mert nagyon úgy beszélsz róla! :) Minimum járj még vissza hozzá!
2023. márc. 30. 04:34
 25/28 A kérdező kommentje:
Hát csak kíváncsi vagyok, mert ugye mégis ő vette el a szüzességemet, ez volt nekem az első. Tervezek hozzá visszamenni, hogy tapasztalatot szerezzek.
2023. márc. 30. 11:20
 26/28 anonim ***** válasza:
Csaj belé ne szeress, bár szerintem már késő.
2023. márc. 30. 13:41
 27/28 A kérdező kommentje:

Hát pedig én mindenkibe beleszeretek aki normális kedves és szimpatikus nekem.

Ehhez annyi is elég, hogy valaki a szemembe néz és rám mosolyog, ha szimpatikus és megfog rajta valami akkor már bele is szeretek.

Persze ez nem igazi szerelem, nem tudom hogy írjam le ezt az érzést

2023. márc. 30. 14:17
 28/28 anonim ***** válasza:
Ez elég gáz. Akkor nekef nem érdemes krvához menned :D
2023. márc. 30. 14:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!