Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok / nők, ti örülnétek egy olyan párkapcsolatnak amiben nem kellene dolgoznotok hanem háztartásbelik lehetnétek?
Nem. Senki eltartottja nem leszek.
Szeretem ha nekem is van pénzem és nem kell kérni a férjtől hogyha kell valami…
Én háztartásbeli vagyok.
#2es nem tudom honnan veszed, hogy ilyen esetben kérnem kellene bármire is. Úgy egyeztünk meg anno a férjemmel, ő dolgozik, én pedig mindent elintézek otthon, a gyerekkel kapcsolatban és ennyi. Soha nem kell könyörögnöm neki pénzért. Ha kell valami megveszem, és meg sem kérdezi mit vettem.
Nőként elég hamar kiszolgáltatott helyzetbe lehet kerülni. Főleg ha a férj jól keres és pontosan tisztában van vele, nélküle a nő nem fog tudni önerőből ilyen az életszínvonalon élni, tehát többé-kevésbé bármit megtehet a feleségével.
A másik tipikus helyzet, amikor a gazdag pasas maga mellé édesgeti a pénzzel a cicababát. Na igen, de a csaj 10 múlva megszottyad, a férje pedig újra egy fiatalabb cicababát akar magának (hiszen van pénze, jönni fog rá az új nő).
A csajt pont úgy fogja lecserélni, ahogy az autóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!